Dievkalpojumi:
svētdienās plkst. 10:00
ceturtdienās plkst. 18:00
Elijas iela 18
Rīga, LV-1050
Tālrunis 67224123
info(at)jezusdraudze.lv Vairāk informācijas >
Nošķirtībā ar Kristu


".. kad tu lūdz Dievu, tad ej savā kambarī, aizslēdz savas durvis un pielūdz savu Tēvu slepenībā.. Ja jūs paliekat Manī un Mani vārdi paliek jūsos, jūs varēsit lūgt, ko gribat, tas jums notiks." (Mt 6,6; Jņ 15,7)

Mīļie draugi, Jēzus reiz sacīja vārdus: "Ir rakstīts: cilvēks nedzīvo no maizes vien, bet no ikkatra vārda, kas iziet no Dieva mutes." (Mt 4,4)

Šos vārdus Jēzus sacīja brīdī, kad velns piedāvāja Viņam maizi, kuras cena būtu bijusi nepaklausība Dievam. Jēzus izdarīja izvēli. Labāk viens vārds saņemts no Dieva mutes, nekā daudz maizes bez paklausības.

» Lasīt vairāk

Tikai vienumā


Tik bieži dzirdam arī kristiešus sakām: "Mēs visi esam tikai cilvēki." Jā, tā jau ir. Bet vārds "tikai" pārvelk treknu svītru mūsu vēlmei nebūt tikai cilvēkiem, neapstāties pie tā. Ja paliekam pie tā kā pie nepārvarama šķēršļa, tas nozīmē, ka visu uzmanību koncentrējam tikai uz sevi, ka Kristum mūsos ir ierādīta nomale un mēs neļaujam Viņam valdīt mūsu personā; galu galā tas nozīmē nepazīt Kristu.

Patiesi ir tā, ka vairākumam tā saucamo kristiešu Kristus ir pēdējā persona, ar ko viņi nodibina tuvas attiecības. Mēs varam saņemt Dieva svētības un citas labas lietas, bet tas vēl nenozīmē, ka pazīstam Kristu. Jo it bieži saņemtās svētības pārmāc nepieciešamību iepazīt svētību Devēju.

» Lasīt vairāk

Ziemassvētku rozes stāsts


Zvaigznes dienā Jēzus baznīcā atkal virmoja Ziemassvētku noskaņa un ikviens atnākušais, dievkalpojuma turpinājumā vērojot uzvedumu "Ziemassvētku rozes stāsts", varēja vēlreiz no jauna atklāt, kāda ir šo svētku patiesā būtība. Tas lika atcerēties mīlestību, rūpes par sirdi, nevis pasaulīgām lietām, dvēseles skaidrību - visu, ko sludināja svētkos dzimušais. Un ne jau tāpēc tas notika, lai pasaule varēt svinēt. No šā brīža nemīlētie, necienītie, nelaimīgie, nabadzīgie, iztukšotie, cietēji un visi mēs, kas grēkojuši, būsim paaugstināti, ja vien nepagriezīsim muguru Kristum.

» Lasīt vairāk

Misijas darbs


Mēs, Jānis un Kristīna Ēči, jau 15 gadus kalpojam starptautiskajā kristīgajā misijas organizācijā "Jaunatne ar Misiju". Esam no Jēzus draudzes. Mūsu pamatkalpošana ir kristiešu aicināšana misijas darbā un apmācība. Tajā pašā laikā arī mēs paši dodamies misijas braucienos sludināt Labo Vēsti par Jēzu Kristu, jo ticam, ka arī latviešiem Dievs dod mantojumu citās tautās. Mūsu organizācijā ikviens pats ir atbildīgs par finansējuma piesaistīšanu savai kalpošanai – gan ikdienas kalpošanai, gan arī lielākiem misijas braucieniem. Ja vēlies atbalstīt mūsu kalpošanu un piedalīties misijas darbā, savu finansiālo ziedojumu vari sūtīt: Kristīna Ēce, p. k. 110573-11218, konts: LV17 UNLA 0095 1200 4185 0. Jau iepriekš pateicamies par lūgšanām un finansiālo atbalstu!

Kristīna Ēce

 

» Lasīt vairāk

Palikt vienatnē un Dieva tuvumā


Gavēņa laikam pienākot, esam aicināti uz pārdomām par ciešanām un grēku, par Gaismu un Patiesību, par visu, kas nozīmīgs mūsu ticības dzīvē. Kopā ar LĪGU AMATU aicinām arī mūsu lasītājus šajās nedēļās būt klusiem un atvērtiem, lai Dievs no jauna var ienākt mūsu sirdīs un tajās jo spoži atmirdzētu Dieva Gaisma un Kristus mīlestība.

» Lasīt vairāk

Jauniešiem – jauns


Atkal sācies jauns kalendārais gads, kas ir sava veida pieturas punkts, robežlīnija kādam noietam laika periodam. Portālā draugiem.lv bija iespēja uzrakstīt savu apņemšanos šim gadam. Tātad kādam, iespējams, tas ir izaicinājums kaut ko mainīt, uzlabot. Kaut gan būtībā katru dienu būtu vērtīgi sākt kā jaunu gadu, apņemoties mainīties uz augšu kopā ar Kristu.

Arī jauniešu vakaros līdz ar jauno gadu esam ieviesuši nelielas pārmaiņas. Īpaši tas attiecas uz saturisko pusi.

» Lasīt vairāk

Mazās intervijas: Kāds ir tavs laiks vienatnē ar Kristu?

» Lasīt vairāk

Ikmēneša informācija

» Lasīt vairāk

Pateicība


Ziemassvētku mīlestības atspulgs staro. Ir pagājuši skaistie Ziemassvētki – Kristus piedzimšanas svētki. Mēs visi gaidām šos svētkus – gan bērni, gan pieaugušie. Gaida visa pasaule – ar dažādām izjūtām. Laicīgā pasaule ar dažādām izdarībām, kas mums, kristiešiem, nav pieņemamas; mēs vēlamies aiziet uz dievnamiem un klausīties mācītāju sludinātos vārdus par Kristus piedzimšanu. Šis stāsts, kas atkārtojas ik gadu, tomēr atkal no jauna saviļņo, un mums gribas kļūt mīļākiem un labākiem. Un Ziemassvētkos mēs saviem mīļajiem dāvinām arī kādu mīlestības dāvanu; to ar lielu prieku un ilgošanos gaida bērni, bet arī mēs, pieaugušie, priecājamies, ja kāds mūs mīļi sveic – nu kaut ar sirsnīgiem vārdiem.

» Lasīt vairāk
 
Jezusdraudze.lv