Dievkalpojumi:
svētdienās plkst. 10:00
ceturtdienās plkst. 18:00
Elijas iela 18
Rīga, LV-1050
Tālrunis 67224123
info(at)jezusdraudze.lv Vairāk informācijas >
Pateicība


Ziemassvētku mīlestības atspulgs staro. Ir pagājuši skaistie Ziemassvētki – Kristus piedzimšanas svētki. Mēs visi gaidām šos svētkus – gan bērni, gan pieaugušie. Gaida visa pasaule – ar dažādām izjūtām. Laicīgā pasaule ar dažādām izdarībām, kas mums, kristiešiem, nav pieņemamas; mēs vēlamies aiziet uz dievnamiem un klausīties mācītāju sludinātos vārdus par Kristus piedzimšanu. Šis stāsts, kas atkārtojas ik gadu, tomēr atkal no jauna saviļņo, un mums gribas kļūt mīļākiem un labākiem. Un Ziemassvētkos mēs saviem mīļajiem dāvinām arī kādu mīlestības dāvanu; to ar lielu prieku un ilgošanos gaida bērni, bet arī mēs, pieaugušie, priecājamies, ja kāds mūs mīļi sveic – nu kaut ar sirsnīgiem vārdiem.
Mūsu diakonijas māsas Līvija un Jolanta katru gadu vēlas iepriecināt arī draudzes vecākās paaudzes māsas un brāļus. Tā arī šogad viņas sagatavoja aploksnes, kurās bija norādīts apsveicamā cilvēka vārds, un aicināja pārējos draudzes locekļus iepriecināt kādu senioru ar mīlestības dāvanu.

Domāju, mēs visi, saņemot savu dāvanu, bijām saviļņoti un iepriecināti. Es ļoti dāsnu mīlestības dāvanu saņēmu no Aijas ar ģimeni un no sirds pateicos viņiem. Dieva Vārdā ir teikts: "Dvēsele, kas bagātīgi svētī citus, taps stiprināta, un, kas bagātīgi veldzē citus, kļūs arī pats veldzēts." (Pam 11,25)

Bet lielākā mīlestības dāvana Ziemassvētkos, ko mēs visi esam saņēmuši, ir no mūsu debesu Tēva, kas devis mums savu vienīgo Dēlu Jēzu Kristu. Sirsnīgs paldies Tam Kungam par mīlestību, ko mēs varam viens no otra saņemt un dot.

Mīļš paldies redaktorei Milda Klampei, ka varam saņemt "Jēzus Draudzes Dzīvi", visiem mūsu pērminderiem, mūziķiem, ērģelniecei un visiem, kas kalpo diakonijā, medpunktā un draudzē.

Mīļš paldies mūsu mācītājiem Erbertam Bikšem, Ģirtam Prāmniekam un pārējiem mācītājiem par sludināto Dieva Vārdu.

"Tā nu paliek ticība, cerība, mīlestība, šīs trīs, bet lielākā no tām ir mīlestība." (1Kor 13,13)

Vēlu visiem Dieva svētību un veselību šajā gadā!

Mūsu Kunga Jēzus Kristus žēlastība lai ir ar mums visiem!

Mīlestībā un pateicībā – draudzes māsa Zelma Mežviete

« atpakaļ
 
Jezusdraudze.lv