Dievkalpojumi:
svētdienās plkst. 10:00
ceturtdienās plkst. 18:00
Elijas iela 18
Rīga, LV-1050
Tālrunis 67224123
info(at)jezusdraudze.lv Vairāk informācijas >
Mazās intervijas: Kāds ir tavs laiks vienatnē ar Kristu?


Austra Klotiņa, studente
Ikdienā bieži vien nesanāk atvēlēt laiku vienatnei ar Jēzu. Bet, tā kā Viņam ir vara arī pār laiku, Jēzus var sakārtot mūsu dienu tā, lai tur būtu brīži kopā ar Viņu. Ja vien to vēlamies. Vienatne ar Jēzu var būt arī dievkalpojumā, bet visvairāk, lasot Bībeli, klausoties garīgu mūziku un, protams, lūdzot.

Vija Kalniņa, pensionāre
Šis svētīgākais laiks ir jau no agra rīta – lūgšana, Dieva Vārda lasīšana. Visa diena ir saskarsmē ar Dievu un esmu pateicīga, ka man ir dāvāta iespēja lūgt arī dienā un vakarā. Es savu dzīvi nevarētu iedomāties bez laika, ko pavadu kopā ar To Kungu. Tas man palīdz dienas gaitā ļauties Viņa vadībai.

Antons Mežeckis, enerģētiķis
Domās un bezvārdu sarunās es Viņam jautāju pēc atbildēm. Viņš man liek nojaust, kur tās meklēt, un tad es to pārbaudu Bībelē – tikai tur ir patiesība. Skaidrīte Mežecka, ārste Es bieži pamostos nakts vidū, un man ir sajūta, ka esmu pamodusies, lai sakārtotu savas domas, tas ir ļoti svētīgs laiks, lai būtu vienatnē ar Dievu. Es Dievam vaicāju, ko Viņš vēlas man teikt, jo jūtu, ka Viņš mani ir pamodinājis, lai kaut ko pavēstītu. Brīnišķīgs laiks! Tad nākamajā dienā iespējams saprast, kāpēc Dievs ir devis kādus cilvēkus vai notikumus.

Iluta Piļicka, studente
Divvientulība ar Dievu – tas ir kolosāls laiks, jo pilnīgi un bez kompromisiem varu būt es pati. Jau kādu laiciņu es ceļos no rītiem agrāk, lai pavadītu vērtīgu laiku kopā ar Dievu – es lūdzu, lasu un pārdomāju Viņa Vārdu. Manuprāt, tikpat svarīgi kā ieplānot laiku kopā ar draugiem ir ierakstīt plānotājā – tikai Dievs un es.

Mārtiņš Barons, skolēns
Laiks, ko es pavadu kopā ar Dievu, vienmēr ir vērtīgs. Ja paskatos uz tiem brīžiem, kurus esmu veltījis Dievam, tad nespēju atrast tādu laiku, kurš būtu jānožēlo. Ja esmu bēdīgs, tad pēc pavadītā laika kopā ar Dievu jūtos priecīgs. Šajā laikā es saņemu lielu spēku kādas lietas darīt vai tieši otrādi – nedarīt. Patiesībā šis laiks divvientulībā ar Dievu ir kā atkarība pozitīvā nozīmē. Tas izpaužas tā, ka gribas vēl un vēl piedzīvot Dieva klātbūtni! Šis laiks man ļauj paskatīties uz sevi no malas – ar Dieva acīm. Tālāk ir mana izvēle – vai to pieņemt vai nepieņemt.

Intervēja Elizabete Zīlišķe

« atpakaļ
 
Jezusdraudze.lv