Dievkalpojumi:
svētdienās plkst. 10:00
ceturtdienās plkst. 18:00
Elijas iela 18
Rīga, LV-1050
Tālrunis 67224123
info(at)jezusdraudze.lv Vairāk informācijas >
Prieka piepildīta


23. oktobrī mūsu draudzes jauniešu koris viesojās Bolderājas baznīcā, kur
kalpo mācītājs Artis Burovs.

» Lasīt vairāk

Kā gudrāk izvēlēties?


Kā gudrāk izvēlēties, lai izvēlei būtu jēga?

Dabai piemīt teleoloģisks raksturs, proti, viss notiekošais tiecas uz kādu mērķi. Cilvēks kā visdzīvākā dabas struktūrvienība visredzamāk un visreālāk dzīvo finālistisku dzīvi. Sasniedzot finālu skriešanas sacensībās, cilvēks vai nu kāpj goda pjedestālā, vai arī nekāpj. Sasniedzot finālu dzīvē – beidzot savas mūža gaitas – cilvēks vai nu iegūst mūžīgu dzīvību, vai arī neiegūst to. Pirmajā piemērā pēc finiša laurus plūks tas, kas visātrāk būs skrējis. Otrs ir krietni vien komplicētāks un nozīmīgāks gadījums.

» Lasīt vairāk

Pārmaiņu laiks. Vai arī mums?


Laiks iet uz priekšu neapstājoties. Mēs tam līdzi. Pasaule mainās ik brīdi. Mums jāmainās līdzi? Vai jāļauj, lai pasaule mūs izveido sev līdzīgus, jāpadodas straumei? Visapkārt tik daudz dažādu iespēju – tehnikas attīstības vilinājums, informācijas pārbagātība...
» Lasīt vairāk

Vai Mirušo piemiņas diena jums ir priecīga vai bēdīga?

» Lasīt vairāk

Topi klusa, mana dvēsele....


7. un 8. oktobrī bija diakonijas rekolekciju dienas Rāmavā. 23 cilvēki, kas ir atvēruši savas sirdis Jēzum un arī līdzcilvēkiem, devās saņemt stiprinājumu un dalīties pieredzē cits ar citu.
» Lasīt vairāk

Rudens ekskursija


Mūsu draudzei ir brīnišķīgs paradums – draudzēties ar citām Latvijas draudzēm. 15. Oktobrī bija organizēta ekskursija, kuras mērķis bija sadraudzība ar Straupes draudzi.

Rīta pusē ieradāmies Ungurmuižā. Mūsu gide, Straupes draudzes padomes locekle Anna Oborenko, kura Straupi uzskata par savām mājām, bija izvēlējusies maršrutu: Ungurmuiža, strausu audzētava un pazemes ezeri.

» Lasīt vairāk

Miers ar Dievu


“Visu Dievs ir savā laikā jauki iekārtojis, pat arī Mūžību Viņš ir licis cilvēku sirdīs..”
(Māc 3,11)

Ir prieks atkal sveicināt visus “Jēzus Draudzes Dzīves” lasītājus. Šoreiz mūsu sastapšanās notiek Baznīcas gada nogalē. Baznīcas gads sākas ar Adventa laiku, kurā mēs domājam par Kristus, mūsu Kunga, ienākšanu pasaulē. Tad mēs kopā ar Viņu ceļojam cauri Viņa zemes dzīves laikam un Baznīcas gada noslēgumā nonākam līdz svētdienai, kuru saucam par Mirušo piemiņas dienu vai arī par Mūžības svētdienu.

» Lasīt vairāk

Dieva priekšā visi dzīvi - intervija ar Ivetu Godiņu


Novembra beigās pieminam savus mūžībā aizgājušos tuviniekus. Apmeklējam viņu kapus, noliekam egļu zarus, aizdedzam svecītes. Arī mūsu zemes gaitas reiz beigsies. Taču kristietim mirt nenozīmē tikt apraktam zemē, bet nozīmē dzīvot mūžīgi. Jo Kristus apsolījums mums dod visdrošāko mūžības cerību – par to sarunā ar pedagoģi IVETU GODIŅU.

» Lasīt vairāk
 
Jezusdraudze.lv