Dievkalpojumi:
svētdienās plkst. 10:00
ceturtdienās plkst. 18:00
Elijas iela 18
Rīga, LV-1050
Tālrunis 67224123
info(at)jezusdraudze.lv Vairāk informācijas >
Svētdienas skolas vizītkarte
Svētdienas skolas vizītkarte
Jēzus draudzes Svētdienas skolas 25 gadu jubileja

Laiks: svētdien, 11. aprīlī, plkst. 10:00
Vieta: Rīgas Jēzus draudze

Mīļie draugi, vecāki, ģimenes!

Ar Dieva žēlastību un svētību esam sagaidījuši brīnišķīgu un neaizmirstamu notikumu – mūsu mīļās Svētdienas skolas 25 gadu jubileju. Mīļi aicinām arī jūs piedalīties neaizmirstamās šo svētku svinībās īpašā dievkalpojumā svētdien, 11.aprīlī, 10:00!

Jūsu Svētdienas skola


Jēzus draudzes Svētdienas skola

Informācija

- Dibināta 1985. gadā, lai gan kristīgā apmācība bērniem notika arī pirms tam.
- Nodarbībās piedalās bērni un jaunieši vecumā no 3 līdz 18 gadiem.
-
Nodarbības notiek 7 grupās atbilstoši vecumposmiem.
- Svētdienas skolu ik gadus apmeklē vidēji 130 bērnu.
- Vienlaicīgi notiek arī Svētdienas skola jeb Bībeles studijas pieaugušajiem 2 grupās.
- Svētdienas skolai ir savs korītis, kas uz mēģinājumiem pulcējas otrdienās plkst. 17:30.
- Svētdienas skolā kalpo 20 skolotāji, daļa no viņiem reiz paši ir bijuši šīs Svētdienas skolas skolēni. 
- Nodarbības notiek otrdienu vakaros plkst. 18.30. Pirmo pusstundu visas grupas ir kopā baznīcā. Tiek dziedātas dziesmas, mācītājs lasa Dieva Vārdu un vada visus kopīgā lūgšanā, to noslēdzot ar „Tēvreizi”. Tad visi kopīgi iemācās kādu „zelta pantu” no Bībeles, un kādai grupiņai ir iespēja atbildēt iepriekšējās nedēļas pantu. Visbeidzot vadītājs novēl svētīgas nodarbības, un visi dodas uz nodarbībām savās vecuma grupās.
- Ik gadus tiek ievēlēts Svētdienas skolas vadītājs. Vadītāja uzdevums ir sagatavot nodarbību programmu, organizēt un pārraudzīt Svētdienas skolas darbu, organizēt svētkus un sniegt atbalstu skolotājiem.
- Regulāri notiek draudzes Svētdienas skolas skolotāju tikšanās un sadraudzība, kā arī priekšlasījumi un skolotāju rekolekcijas. 

Bērni (145)

5 Elizabetes, 3 Danieli, 3 Dāvji, 3 Elīzas, 3 Elzas, 3 Evelīnas, 3 Jāņi, 3 Līvas, 3 Luīzes, 3 Rolandi, 2 Agates, 2 Annas, 2 Artūri, 2 Eināri, 2 Esteres, 2 Filipi, 2 Gustavi, 2 Henrietes, 2 Ievas, 2 Kristiānas, 2 Marijas, 2 Paulas, 2 Pēteri, 2 Ričardi, 2 Roberti, 2 Rūdolfi, 2 Sandras, 2 Zanes, Agnese, Alberts, Aleksandra, Aleksis, Alise, Alma, Amanda, Andris, Anete, Anita, Annija, Artis, Beatrise, Dārta, Dāvids, Dita, Egija, Elīna, Elmārs, Emīlija, Emīls, Ērika, Everita, Evita, Gabriēls, Gunita, Haralds, Helēna, Hendrihs, Henrijs, Ilvija, Ilze, Jana, Kalvis, Karlīna, Kārlis, Kaspars, Katrīna, Kintija, Klāvs, Krista, Kristaps, Kristians, Laima, Laura, Līna, Linda, Leo, Lueta, Madara, Māra, Marta, Mārtiņš, Maruta, Matilde, Mikus, Milāna, Niklāvs, Olivers, Oto, Patrīcija, Patrīcija, Pauls, Raitis, Reinis, Rēzija, Rinalds, Samanta, Santa, Signe, Sofija, Telma, Toms, Valts, Vija, Zelma

Skolotāji (20)

Edīte Lūse, Ilze Hendriksone, Taiga Alpe, Sarmīte Kokina, Inese Prāmniece, Maija Kalniņa, Estere Rožkalne, Agita Jirgensena, Evija Godiņa, Daniēls Godiņš, Kārlis Liepkauls-Radiņš, Diāna Mežecka, Jānis Bambāns, Vita Rudzīte, Iveta Godiņa, Inese Bambāne, Rute Bikše, Aldis Krieviņš, Helēna Dekante, māc. Erberts Bikše

Svētdienas skolas atmiņu galerijas (9)

 

 

 

 

Atceroties savu bērnības laiku, esmu ļoti pateicīgs saviem vecākiem, kuri meklēja un atrada iespēju mani un māsu vest uz Svētdienas skolu. Politiskās varas dēļ regulāra Svētdienas skolas apmeklēšana nebija iespējama, un tomēr reizi no reizes mēs bērni tikām kopā sapulcināti. Vēl tagad atceros, kā mums tika stāstīti un vizuāli izspēlēti stāsti, piemēram, kā Dāvis uzveic Goliātu un Jonatāns, izšaujot bultu, pavēsta Dāvidam svarīgu vēsti. Šīs tikšanās reizes kļuva par tālejošu svētību visai manai turpmākajai dzīvei.

Mīļie vecāki, vecvecāki, ne vienmēr ir viegli nolikt visu citu malā, lai otrdienas vakaros vestu bērnus uz Svētdienas skolu, tomēr tas ir labākais, ko jūs varat darīt savu bērnu labā. Kādu dienu jūsu bērni sacīs: „Es esmu tev ļoti pateicīgs, ka tu mani vedi uz Svētdienas skolu. Tu pavēri man iespēju iepazīt Jēzu.”

Jubilejas reizē saku arī milzīgu paldies visiem Svētdienas skolas vadītājiem un skolotājiem, kuri šajos gados mīlestībā un no sirds ir kalpojuši. Jūsu darbs ir ar mūžības vērtību. Visiem bērniem novēlu jauku svētku svinēšanu un daudz priecīgu brīžu, nākot Svētdienas skolā!

Mācītājs Erberts Bikše

 

« atpakaļ
 
Jezusdraudze.lv