Dievkalpojumi:
svētdienās plkst. 10:00
ceturtdienās plkst. 18:00
Elijas iela 18
Rīga, LV-1050
Tālrunis 67224123
info(at)jezusdraudze.lv Vairāk informācijas >
2007. – 2009. svētdienasskolas mācību gadu pārskats


Ar lielu prieku varam pateikties Dievam par mūsu svētdienasskolas vadīšanu no 2007. līdz 2009. mācību gadam. 

Šajā laikā ir daudz kas turpināts, sākts un atjaunots. Svētdienasskola nevar pastāvēt bez skolotājiem! Un, paldies Dievam, ka mūsu "mūri" veido 22 skolotāji, ir patiess prieks būt daļai no šā "mūra".
Ievērojami pieauga arī vecāku, pieaugušo, Bībeles studijas svētdienasskolas nodarbību laikā. Prieks redzēt draudzē iesaistāmies aizvien vairāk cilvēku, kuri arī ikdienā izdzīvo Patieso vēsti un palīdz to ieraudzīt citiem.


Ievērojama pateicība mūziķiem, kuri sāka pilnīgi jaunu ciklu svētdienasskolas muzikālajā pavadījumā un nesavtīgi velta savu laiku, lai uzrunātu bērnus mūsdienīgā un viņiem saprotamā veidā. Ar lepnumu varam teikt – mums, svētdienasskolai, ir pašiem sava slavēšanas grupa. Esam gājuši cauri dažādiem brīžiem, bet ar Dieva žēlastību viss virzās un pieaug.
Papildu nodarbībām skolotāji uzticīgi un bez iebildumiem iesaistījās plānošanā, kas rezultējās ar vīzijas un mērķu izvirzīšanu un noteikšanu. Un ir patiess prieks, ka mēs varam būt vienoti un strādāt, redzot skaidru virzienu.

Liels paldies visai svētdienasskolas komandai. Un ar Dieva palīgu turpināsim kopīgi augt un uzrunāt neticīgos un celt ticīgos.

Mīlestībā, svētdienasskolas vadītāji
Evija un Daniēls Godiņi

« atpakaļ
 
Jezusdraudze.lv