Dievkalpojumi:
svētdienās plkst. 10:00
ceturtdienās plkst. 18:00
Elijas iela 18
Rīga, LV-1050
Tālrunis 67224123
info(at)jezusdraudze.lv Vairāk informācijas >
Vasara ar mērķi


Kā labāk izmantot laiku vasarā? Šādu jautājumu uzdevu arī sev. Lūk, kādu atbildi sniedza 12. jūnija jauniešu vakars. Mārtiņa stāsts par dažādiem mikrofoniem aicināja nebūt kā bezvadu mikrofoniem, kuri, lai arī cik labi skan, izejot no baznīcas, izslēdzas. Pie kā pieslēgties? Uzrakstījām apņemšanos regulāri lasīt, taču šoreiz ne obligāto literatūru, bet Dieva Vārdu (kas ir asāks kā zobens – Ebr. 4,12), kā arī izdomājām sankcijas, kad apņemšanās pārkāpta. Piedzīvojām svētīgas lūgšanas mazās grupās un apmainījāmies pieredzē: ir labi lasīt Bībeli, pirms tam lūdzot, kā arī lasīt nodaļu no rīta, bet vakarā to pārlasīt vēlreiz. Lai to atcerētos, noder atgādinājumi mobilajā telefonā.

Iluta, jautāta par tovakar iegūto, stāstīja: "Vērtīga bija diskusijā izteiktā doma – plānot drīkst tikai tas, kurš ir gatavs no saviem plāniem atteikties. Iepazinos arī ar kādu jaunu meiteni Gitu, ar kuru kopā bija vērtīgs lūgšanu laiks. Un, tādēļ ka nebija daudz cilvēku, personīgu kontaktu varēju rast ar vairākiem jauniešiem."


Kaut arī viens no mana apņemšanās saraksta punktiem tika pārkāpts tieši pēc 24 stundām, tomēr padoties nevajag. Varbūt pievienot vēl vienu apņemšanos: kad vien esmu Rīgā, arī vasarā, piedalīties jauniešu vakaros! Svētīgs ir, kas paļaujas uz To Kungu (Jer 17,7): kad nākam sastapties ar Dievu, Viņš uzrunā mūs aizvien jaunos, pārsteidzošos veidos un vilties neliek nekad. Paldies vakaru vadītājiem, kas savu kalpošanu turpina arī vasarā. Jaunieši ir aicināti izteikt savas idejas piektdienu vakariem – blakus ierastajai kārtībai ar slavēšanu, uzrunu, diskusijām un lūgšanām varam veidot tos kā Bībeles stundas, filmu skatīšanos vai arī citādi. 

Austra Klotiņa

autores foto
Redzams, ko lasīsim šovasar (Bībele – labākā pamācība, pirms atstāt zemi. – angļu val.)
Rakstām apņemšanos, ka Bībeli lasīsim ik dienas.

« atpakaļ
 
Jezusdraudze.lv