Dievkalpojumi:
svētdienās plkst. 10:00
ceturtdienās plkst. 18:00
Elijas iela 18
Rīga, LV-1050
Tālrunis 67224123
info(at)jezusdraudze.lv Vairāk informācijas >
Mazās intervijas: Kā tu gatavojies Kristus otrajai atnākšana



Roberts Pudže, pensionārs
Gatavojos tā, ka vienmēr staigāju ar To Kungu no rīta līdz vakaram. Spēlēju garīgās dziesmas. Slavējot To Kungu savā sirdī. Klausos mācītāja Kalniņa sprediķu ierakstus par Kristus otro atnākšanu. Kalpoju citiem ar vārdu un ar darbu. Kalpot citiem – tas ir brīnišķīgi!

 

 

Einārs Zerafims, jauniešu vakaru durvju sargs
Es gatavojos, lasot Bībeli, lai sadzirdētu Dieva balsi. Kalpoju draudzei. Ramona Vasiļjeva, studente Katru dienu lūdzu Dievu, pateicos par Viņa žēlastības dāvanām. Nebeidzu apbrīnot, cik Viņš ir liels un žēlsirdīgs. Ļoti gaidu Jēzus otro atnākšanu, kad varēšu klātienē par visu Viņam pateikties. Lai Dievam slava!

 

 

Elizabete Zīlišķe, studente
Ļoti gaidu Jēzus otro atnākšanu, kad varēšu par visu pateikties Viņa klātbūtnē. Šī dzīve nav tikai dāvana, tā ir arī vienīgā iespēja izvēlēties starp plato un ērto ceļu, kas aizved uz pazušanu, un šauro taciņu, kas ved uz Tēva Mājām. Es mēģinu dzīvot pilnīgā paļāvībā uz Kristu un gaidu to dienu, kad Viņš nāks, paņems mani aiz rokas un vedīs uz mūsu Debesu Tēva mājām. Tā diena būs svētki, svētki, kuriem mēs gatavojamies visu savu dzīvi. Gatavošanās – tā ir trenēšanās paļāvībā un uzticībā – iešana pa šauro taciņu. Brīžam šis ceļš nepavisam nav viegls, bet no tā ir atkarīgs, kur mēs pavadīsim Mūžību. Tāpēc ne brīdi nedrīkstam iemigt savā ticībā, jo Jēzus ir teicis, ka neviens no mums nezina, kad Viņš nāks, un mums vienmēr ir jābūt gataviem Viņu sagaidīt. Viņš var nākt rīt. Bet varbūt tūlīt? Vai mēs esam gatavi tam, ka Jēzus atnāktu pēc piecām minūtēm? Tas ir iespējams!

 

Aldis Rubenis, pērminderis
Mēs visi dzīvojam, lai beigās nonāktu pie Dieva. Tā ir liela žēlastība, ka Dievs sūtīja Jēzu Kristu, lai mēs caur Viņu iegūtu dzīvību un pilnību. Esmu pateicīgs, ka varu būt draudzē, kalpot. Visu dzīvi ir jādzīvo, lai saprastu, ka Dievs tevi mīl, un lai būtu uzticīgs un paklausīgs Viņam. Svarīgi, ka, nevis tikai saucam: Kungs, Kungs! – bet arī darām, ko Jēzus ir mācījis. Pāri visam jāspēj saskatīt, ka mūsu īstā piederība ir Debesīs pie Tēva. Un svētīgs ir tas, kas Dieva Vārdu dzird un pasarga. Mēs jau ar darbiem nevaram būt ne taisni, ne ko nopelnīt. Jēzus teica saviem mācekļiem, ka iet viņiem vietu sataisīt. Gatavošanās ir staigāšana ar Jēzu. Es kādās situācijās ikdienā domāju – kā Jēzus rīkotos manā vietā? Mūsu uzdevums ir sekot un staigāt Viņa gaismā!

 

Antonija Apiņa, pensionāre
Gatavošanās jau ir visas dzīves garumā, līdz ko tu pazīsti Jēzu, Viņa atnākšana ir jāmeklē katru dienu. Nav jau tāda brīža, kad liekas – viss pabeigts. Es patiešām ar Kungu dzīvoju, Viņu satieku katru mīļu brīdi, protams, tas ir īpaši, kad esi kopā ar draudzi. Otrā atnākšana ir pavisam nopietna lieta... Jādomā, vai es būšu cienīga Viņu sagaidīt. Nekad nevar apstāties, palikt mierā un teikt, ka tagad esmu pilnīga, mūžam sevi jāattīra. Es zinu, ka esmu šajā brīdī ar Jēzu, un paļaujos, ka tas tā notiks arī tad, kad Viņš atnāks, ceru un paļaujos TICĪBĀ.

Intervēja Elīna Šīmane Autores foto

« atpakaļ
 
Jezusdraudze.lv