Dievkalpojumi:
svētdienās plkst. 10:00
ceturtdienās plkst. 18:00
Elijas iela 18
Rīga, LV-1050
Tālrunis 67224123
info(at)jezusdraudze.lv Vairāk informācijas >
LEAF


"Tāpēc eita un darait par mācekļiem visas tautas, tās kristīdami Tēva, Dēla un Svētā Gara Vārdā, tās mācīdami turēt visu, ko Es jums esmu pavēlējis. Un redzi, Es esmu pie jums ik dienas līdz pasaules galam."  (Mt 28,19-20)

Jau vienpadsmit gadus ik rudeni savu kalpošanas sezonu sāk LEAF evaņģelizācijas grupa. Tas ir pulciņš aktīvu, gados jaunu mūsu draudzes locekļu. Līdzīgi kā pēdējos gadus, LEAF biedru skaits ir piecpadsmit cilvēku. LEAF darbības mērķis ir izveidot un attīstīt svētdienasskolas draudzēs, kur tādu nav. Ik katrā vietā LEAF apņemas novadīt vienu svētdienasskolas mācību gadu, bet draudze – atrast skolotāju no draudzes locekļu vidus. Šādi pēdējos četros gados nodibinātas svētdienasskolas Pūrē, Tukumā, Koknesē, Meņģelē. Šogad ar LELB svētdienasskolu nozares ieteikumu ir izvēlētas divas vietas – Talsu rajona Spāres ev. lut. draudze un Rīgas Daugavgrīvas ev. lut. Baltā draudze.

Šogad  izvēlētās svētdienasskolas atrodas tālu viena no otras, tādēļ izveidotas sešas darba grupas, kuras  rūpējas, lai ik sestdienu katrā vietā notiktu nodarbības. Patlaban katru darba grupu veido divi trīs skolotāji. Ja arī tu izjūti aicinājumu pievienoties LEAF evaņģelizācijas komandai vai kā citādi atbalstīt svētdienasskolu attīstību Latvijā, tu vari mūs sastapt ik trešdienu plkst. 18.30 Rīgas ev. lut. Jēzus baznīcā, bibliotēkas telpā vai arī saņemt sīkāku informāciju pa tālruni: 29491755.

Rolands Kalniņš, leafgrupa@inbox.lv

« atpakaļ
 
Jezusdraudze.lv