Dievkalpojumi:
svētdienās plkst. 10:00
ceturtdienās plkst. 18:00
Elijas iela 18
Rīga, LV-1050
Tālrunis 67224123
info(at)jezusdraudze.lv Vairāk informācijas >
Christival "Jesus bewegt" Brēmenē


Dieva klātbūtnes piepildīts un neaizmirstams bija laiks no 29. aprīļa līdz 8. maijam, kad desmit draudzes locekļi – Rolands Kalniņš, Reinis Bikše, Pēteris Bikše, Oskars Mežeckis, Einārs Zerafims, Ilze Hendriksone, Diāna Mežecka, Elīna Tauriņa, Seila Paegle un Edīte Voicane – varēja pilnībā izbaudīt Brēmeni un festivālu "Christival "Jesus bewegt"" (Jēzus iekustināti – vācu val.).

Festivāls norisinājās no 30. aprīļa līdz 4. maijam, un tā laikā mums bija pieejamas lieliskas un patiešām svētīgas lekcijas gan vācu, gan angļu valodā. Lekciju laikā Dievs ļoti darbojās caur vadītājiem uz klātesošajiem, pēc katras lekcijas ļoti daudzi cilvēki atgriezās un pieņēma Jēzu kā savu Pestītāju. Brīnišķīgas sajūtas...


Arī visā Brēmenes pilsētā notika ļoti daudz kristīgo pasākumu Christival ietvaros – kristīgās mūzikas grupu koncerti, deju šovi, konkursi, kristīgie veikaliņi, informācijas stendi par kristīgajām skolām, organizācijām Vācijā un misijas programmām, "Oāze", kur varēja gan paēst, gan atpūsties, gan izmantot kapelu, gan sirsnīgi sarunāties ar draugiem, varēja piedalīties galda spēlēs un vēl daudzas dažādas aktivitātes bija pieejamas, interesants pasākums bija "slavēšanas tramvajs", kas bija pārpildīts ar kristiešiem, kuri slavēja Dievu, dziedot slavas dziesmas. Visas dienas bija tik ļoti piepildītas, ka pat nepamanījām, ka ir jau pienācis noslēguma vakars ar  Mata Redmana koncertu.

Šajā festivālā kopumā bija 18 tūkstoši dalībnieku. Ir fantastiski apzināties, ka Dievs ikkatru no mums bija aicinājis vienuviet, lai piedzīvotu šos brīnišķīgos, svētīgos brīžus kopā ar Dievu, lai izjustu Viņa lielo un neizmērojamo mīlestību, šīs sajūtas ir grūti izstāstīt un aprakstīt, jo tas viss tik ļoti ir aizkustinājis mūs un  mūsu sirdis. Ikkatram šis bija liels, spēcīgs atspēriens garīgajā dzīvē.

No 4. līdz 8. maijam mums bija brīvais laiks, kad vairāk iepazinām Brēmenes  apkārtni un līdzdalījām piedzīvotās emocijas. Šīs dienas bija kā relaksācija pirms atgriešanās. Manuprāt, tās ļoti noderēja, lai kārtīgi sakopotu domas un varbūt arī kaut ko mainītu savā dzīvē, jo Dievs patiešām spēcīgi runāja uz visiem Christival dalībniekiem.

Lai ikkatrs izbauda un novērtē vislielāko Dāvanu, kas mūs ir glābis!

Edīte Voicane

Fotoparaksti – Edīte (no kreisās), Ilze, Rolands, Pēteris, Reinis, Šeila, Elīna, Diāna, Oskars, Einārs. Pēteris (no kreisās), Rolands, Einārs, Reinis.

« atpakaļ
 
Jezusdraudze.lv