Dievkalpojumi:
svētdienās plkst. 10:00
ceturtdienās plkst. 18:00
Elijas iela 18
Rīga, LV-1050
Tālrunis 67224123
info(at)jezusdraudze.lv Vairāk informācijas >
Vai tavs bērns iet svētdienasskolā?


"Lūk, bērni ir Tā Kunga dāvana, un bērnu svētība mums ir Viņa atlīdzība." (Ps 127,3)

Veiksmīgi ir beidzies 2007./2008. svētdienasskolas mācību gads.

Šā gada laikā esam saņēmuši lielu Dieva žēlastību, ik otrdienu esot kopā.

Pieaugt Kristū, slavēt un godināt mūsu Kungu bija katras sanākšanas uzdevums.

Svētdienasskolā bērns var iepazīties ar Dievu un sākt savu dzīvi veidot un balstīt uz kristīgām vērtībām, kas, augot mīlestības gaisotnē, sākas jau ģimenē.

Šinī gadā mēs, skolotāji, lūdzot Dievu, izvirzījām mūsu draudzes svētdienasskolai vīziju: katra draudzes locekļa pārliecība – svarīgākais, ko es varu dot savam bērnam, – vest viņu svētdienasskolā.
Lai svētdienasskola patiesi būtu vieta, kur bērni var saņemt patiesu un nesagrozītu vēsti par Jēzu Kristu, visiem Jēzus draudzes skolotājiem bija jāiziet LELB svētdienasskolas skolotāju apmācības kurss un jāiegūst apliecība. Mēs varam pateikties Dievam par visiem mūsu skolotājiem, kas saņēma apliecību un pašaizliedzīgi mīlestībā katru otrdienu bērnus (septiņas vecuma grupas) un vecākus (trīs grupas) veda Bībeles plašumos.

Laikiem mainoties, mainās arī vēsts pasniegšanas veids. Tā ir arī ar mūziku. Svētdienasskolu sākot 1985. gadā, dziedāja bez instrumentiem. Vēlāk jau pavadīja dziesmas uz klavierēm, un šā mācību gada sākumā tika izveidota īpaša slavēšanas grupa svētdienasskolas bērnu dziesmām. Grupā spēlē mūsu svētdienasskolas bērni, kas apguvuši mūzikas instrumentu spēli gan pašmācības ceļā, gan mācoties pie profesionāliem skolotājiem.

Taču neesam aizmirsuši bērnu korīti, kas uzticīgi stundu pirms svētdienasskolas sākuma pulcējas kopā, lai izkoptu savu talantu. Manas koristes gaitas sākās tieši šajā korītī.

Esam ļoti pateicīgi par lielo atbalstu, ko saņēmām visa gada garumā gan no draudzes, gan vecākiem. Arī Ziemassvētkos sniegtā finansiālā atbalsta dēļ varējām iepriecināt bērnus ar dāvanām.

Mūsu svētdienasskolas bērni katru gadu taisa dāvaniņas arī saviem Baldones bērnunama draugiem. Arī šogad mēs Baldonē kopīgi varējām priecāties par Ziemassvētkiem.

Svētdienasskolā aktīvi kalpoja 21 skolotājs. Šogad ir izsniegtas 135 apliecības. Tātad tikpat lielā pulkā, ja ne vēl lielākā, mēs visi tiksimies jau pavisam drīz draudzes nometnē.

Svētdienasskolas skolotāja Evija Godiņa

Foto Edgars Jēgers
Fotoparaksts – Draudzes svētdienasskolēni.

« atpakaļ
 
Jezusdraudze.lv