Dievkalpojumi:
svētdienās plkst. 10:00
ceturtdienās plkst. 18:00
Elijas iela 18
Rīga, LV-1050
Tālrunis 67224123
info(at)jezusdraudze.lv Vairāk informācijas >
Laiks sev un Dievam


Mūsu draudzē jau agrāk notikušas māmiņu nometnes, taču tagad pirmo reizi uz māmiņu nometni tika aicinātas kristīgas māmiņas no visas Latvijas. Trīsdesmit dalībnieces no dažādām Latvijas malām pulcējās "Bukdangās″ Usmas ezera krastā, lai jaukā sadraudzībā pavadītu trīs dienas un kopīgi izdzīvotu nometnes tēmu – līdzības par Dieva valstību.
Nometnes dalībnieces tiešām baudīja īstu atpūtu no ikdienas pienākumiem, Dievs bija gādājis brīnišķīgu laiku, un ik uz soļa bija jūtama Viņa gādība un klātbūtne. Interesantās lekcijas ikreiz pārauga dzīvās diskusijās, interešu grupas un Bībeles stundas arvien šķita par īsu – tik ļoti māmiņas bija izslāpušas pēc brīžiem, ko veltīt sev un Dievam.

Katru dienu Bībeles stundās, lekcijās un vakara pasākumos skatījām dažādas līdzības par Debesu valstību. Tās mūs stiprināja un uzmundrināja, sniedza interesantas atbildes uz jautājumiem, ar kuriem saskaramies ikdienā.

Noslēguma svētkus svinējām kopā ar atbraukušajiem tuviniekiem, kas guva ieskatu nometnes atmosfērā. Jau no pirmās dienas visas jutāmies kā senas draudzenes un projām braucām ar cerību nākamgad atkal satikties nometnē.

Anda Miķelsone

« atpakaļ
 
Jezusdraudze.lv