Dievkalpojumi:
svētdienās plkst. 10:00
ceturtdienās plkst. 18:00
Elijas iela 18
Rīga, LV-1050
Tālrunis 67224123
info(at)jezusdraudze.lv Vairāk informācijas >
Kora nometne


Jauniešu kora nometnes ir kļuvušas par tradīciju, un arī šogad tā tika rūpīgi plānota, taču mēs zinām, ka Dieva palīdzība vairāk nekā visi plāni dāvā labu iznākumu. Dažādu pārpratumu un sagadīšanās dēļ mēs tikai trīs dienas pirms nometnes uzzinājām, ka iecerētā apmešanās vieta nav piemērota mūsu nometnei.
Šķietami bezcerīgajā situācijā palīdzīgu roku bez šaubīšanās sniedza Ventspils ev. lut. draudze, kas piedāvāja savu Sv. Nikolaja baznīcas dārzu un draudzes namu.

Četras dienas, no 6. līdz 10. jūlijam, mēs dzīvojām teltīs jaukā dārzā pašā Ventspils sirdī un draudzes nama augšstāvā. Visiem kopā laiks aizritēja jauki: paguvām gan apgūt jaunu repertuāru, ar ko priecējām Ventspils draudzi svētdienas dievkalpojumā, gan arī spēlēt dažādas sporta spēles, gan dedzināt ugunskuru, gan aktīvi atpūsties pie jūras, ezera un akvaparkā, gan piedalīties lieliskajā diriģenta sagatavotajā viktorīnā par mūsu kori.

Nometne palīdzēja mums labāk iepazīt vienam otru, sadraudzēties un apzināties sevi kā kolektīvu. Par šo nometni vislielākā pateicība Dievam, kā arī cilvēkiem, caur kuriem Viņš darbojies: Ventspils draudzei, mūsu diriģentam Aigaram Āboliņam, vokālajai pedagoģei Ingai Šļubovskai, kā arī Līgai Amatai un citiem koristiem, kas palīdzēja lielos un mazos, bet vajadzīgos darbos.

Anda Miķelsone

« atpakaļ
 
Jezusdraudze.lv