Dievkalpojumi:
svētdienās plkst. 10:00
ceturtdienās plkst. 18:00
Elijas iela 18
Rīga, LV-1050
Tālrunis 67224123
info(at)jezusdraudze.lv Vairāk informācijas >
Mazās intervijas: Kāda ir tava draudzība ar Jēzu?


Edīte Voicane, studente
Jēzus ir jāpieņem kā pats, pats labākais Draugs. Lai uzturētu šīs labākā Drauga attiecības, ar Jēzu ir jārunājas tikpat daudz kā ar cilvēkiem, kas ik dienas ar mums ir kopā. Svarīgākais ir atcerēties, ka Jēzus vienmēr ir līdzās un lūgšanās dāvā visu nepieciešamo. Jēzus ir mans labākais Draugs!

Lelde Kupce, audzina bērniņus
Mana draudzība ar Jēzu ir ļoti jauka, sirsnīga un pavisam praktiska – katru brīdi vari Viņam pateikties, Viņu uzrunāt, lūgt Draugam palīdzību un censties iepazīt Viņu arvien labāk. Dzīvojot ar Jēzu roku rokā, ir viegli arī tad, ja ir grūtības. Tā ir vienreizīga apziņa ikdienā – tavs labākais Draugs ir kopā ar tevi, lai kur tu būtu un lai ko tu arī darītu. Paldies Draugam par to!

Edvards, skolnieks
Mana draudzība ar Jēzu ir tāda – Viņš man palīdz, es Viņu pielūdzu, un Viņš man dod brīnumus. Man bija alerģija – milzīgas, asiņainas kreveles uz sejas. Vakarā mamma lūdzu Dievu, un no rīta tās bija pilnīgi pazudušas. Es lasu Bībeli bērniem katru rītu un vakaru, un man arī patīk lūgt.

Kārlis Pugovičs, skolnieks
Jēzus patiešām ir labākais Draugs kāds vien cilvēkam var būt, patiesībā pat nepelnīti labs Draugs. Tā ir arī man, Jēzus beidzot ir kļuvis arī par manu visvisvislabāko Draugu – Viņš vienmēr uzklausa, pat tad, kad mēs nevaram savu sāpi izteikt vārdos, Viņš to saprot un dziedina. Viņš vada un pasargā mani, lai kur es ietu un lai ko darītu. Viņš ir ar mani kopā vienmēr. Viņš arī dāvāja man pašu lielāko dāvanu – savu dzīvību – Viņš mira, lai es varētu dzīvot. Vai var vēlēties vēl labāku Draugu?! Jurģis Klotiņš, students Mēs, cilvēki, viens otram esam draugi, viens otru atbalstām, iedrošinām, vismaz tam tā vajadzētu būt patiesā draudzībā. Tāpat arī dzīvē ir tādi brīži – mums priekšā stāv lieli uzdevumi, darbi, par kuriem mēs daudz nezinām, mums pietrūkst pārliecības un drosmes tos sākt un paveikt. Un šādos brīžos, kā es pats to izjūtu, Jēzus mums ir liels atbalsts un palīgs, un tāpat ir, kad esam noskumuši vai mūs nomāc grūti pārdzīvojumi. Viņš nāk pie mums ar savu draudzību un palīdzību, ja mēs ticam Viņam un ar savu sirdi cenšamies tuvoties, ejam pie Viņa lūgšanā.

Evita Danenberga, skolniece
Mana draudzība ar Jēzu ar katru brīdi kļūst arvien stiprāka, pēc iespējas vairāk cenšos būt kopā ar Viņu, cenšos vairāk palīdzēt cilvēkiem un lūgt Kungu, jo es jūtos pilnīgi cits cilvēks, kad esmu tuvāk Jēzum, un man ir sajūta, ka esmu mainījusies uz labo pusi. Draudzība spilgti izpaužas, kad dziedu, lūdzu, esmu kopā sadraudzība. Nometne ļoti palīdz tuvoties Jēzum. Ar Dievu jūtos labāk un brīvāk, tā ir liela svētība.

Intervēja Elīna Šīmane

« atpakaļ
 
Jezusdraudze.lv