Dievkalpojumi:
svētdienās plkst. 10:00
ceturtdienās plkst. 18:00
Elijas iela 18
Rīga, LV-1050
Tālrunis 67224123
info(at)jezusdraudze.lv Vairāk informācijas >

 

Mazās intervijas: Kā Dievs tevi dara jaunu?

Rolands Kalniņš, LEAF vadītājs
Tas Kungs ir tas, kurš dod jaunu skatījumu uz visām lietām. Tas nav viegls ceļš, un bieži vien tas ir man neizprotams process. Bet cik brīnišķi ir tas, ka Dievs neatstāj savu darbu nepadarītu līdz galam! Pamazām un neatlaidīgi Viņš mani veido. Soli pa solim – līdz reiz kā pilnīgi jauns cilvēks es drīkstēšu Viņa priekšā stāvēt. Reinis Bikše, LELB Īpašumu apsaimniekotājs Caur Jēzu Kristu, saprotot to, kāds ir vecais, grēcīgais cilvēks, un nožēlojot grēkus, Dievs atjauno.

Inese Bambāne, sociālā darbiniece
Pilnīgi visās lietās jūtu, ka Dievs dara jaunu. Dievs dara jaunu gan domāšanu, gan attiecības, arī laulību. Viss nāk no jauna – ik brīdi nāk daudz notikumu, kas jārisina ar jaunu izpratni un pieredzi. Dievs dod jaunu dzīves gudrību. Arī Dieva Vārds – to pārlasu atkal un atkal, un katrai situācijai Dievs to dara jaunu. Mirjama Andrejsone, pensionāre Katram cilvēkam ir brīdis, kad viņš izšķiras teikt Dievam jā. Bet ir brīži, kad cilvēks var noiet no šaurā ceļa, un tad atkal ir nepieciešams, lai Kristus mūs darītu jaunus, tīrus. Es jūtu, ka ir nepieciešams, lai Dievs katru dienu mūs darītu jaunus.

Diāna Mežecka, studente
Pirmais, kas nāk prātā, – caur grēku piedošanu. Cilvēki ieliek viens otru "rāmīšos" un pēc katras kļūdas izdara kaut kādus secinājumus un bieži vien tādā veidā neļauj mainīties, laboties. Bet Dievs vienmēr ir gatavs pasniegt roku un palīdzēt piecelties. Un, ja vajadzīgs, sākt kaut ko atkal no jauna.

Anna Zīlišķe, farmaceite
Ir ļoti nepieciešams, lai Dievs mūs darītu jaunus, jo es ļoti vēlos ticēt, bet dažreiz šķiet, ka domas vai viedoklis nav līdz galam pareizs un Dievam tīkams. Gadiem ejot, arvien spilgtāk izjūtu, kā Dievs dara jaunu un liek sirdī arvien karstāku vēlēšanos ticēt.

Intervēja Elizabete Zīlišķe
« atpakaļ
 
Jezusdraudze.lv