Dievkalpojumi:
svētdienās plkst. 10:00
ceturtdienās plkst. 18:00
Elijas iela 18
Rīga, LV-1050
Tālrunis 67224123
info(at)jezusdraudze.lv Vairāk informācijas >
Mazās intervijas: kā tu pieaudz ar Jēzu?

Anna Prāmniece, Rāmavas muižas apsaimniekotāja
Esot kopā ar Jēzu, nevar nepieaugt. Vadot ar Jēzu savu dzīvi, ikvienā situācijā var kaut ko mācīties. Īpaši svētīts laiks ir tad, kad eju cauri kādām grūtībām. Tad visskaidrāk jūtu Dieva klātbūtni un vadību. Grūtībās īpaši stiprinās arī mana ticība. Īstenībā es esmu tik laimīga, ka arī lietās, kas nenotiek gluži pēc mana prāta, varu būt mierīga un paļāvības pilna. Un mums ir dota šī priekšrocība, ka visu varam uzticēt Dievam un zināt, ka Viņš mūs nepametīs kaunā, bet pēc sava labā prāta vedīs mūs pie Sevis.

Seila Paegle, skolniece Mans ceļš tagad noteikti ir saistīts ar Jēzu. Viņa ceļš manā dzīvē – tā ir ticība Viņam un sekošana Viņa vārdiem. Es cenšos saklausīt Dieva balsi sevī un darīt visu Viņa vārdā. Cenšos cilvēkus iepazīstināt ar Viņa būtību un darbiem, sekot pati Dievam un rādīt piemēru citiem.

Uldis Mangulsons, students Pieaugt kopā ar Jēzu man nozīmē uzticēties Viņam un ļaut darboties Viņam savā dzīvē. Ja tāda ir cilvēka ikdiena, tad prieks ir patiess un dvēsele gavilē par Dieva varenajiem darbiem. To es novēlu katram Kristus dzimšanas svētkos un katru dienu Jaunajā gadā!

Madara Jauģiete, studente Ikdienā, paklausot Viņam. Manuprāt, kad cilvēks sāk iet kopā ar Jēzu, uzticēdams Dievam savu sirdi, tad šis kopīgais ceļš ved vienīgi pieaugšanā – uz Debesīm. Un šajā ceļā mums ir dažādi palīgi (piemēram, Bībele – Dieva Vārds), bet tāpat ir arī pārbaudījumi, caur kuriem tiekam kausēti un dažkārt pārkausēti. Katrā ziņā ceļš ar Jēzu pamazām un paliekami pārvērš skatījumu uz pasauli, kas neapšaubāmi ir pieaugšana Kristū.

Sanita Stroža, skolniece Ceļš kopā ar Jēzu un Jēzū ir pats labākais, kas ar mani jebkad noticis, un pats brīnišķīgākais, kas vispār ar kādu var notikt. Šis ceļš un ticība nav no manis, bet gan liela Dieva žēlastība, par ko esmu neizsakāmi pateicīga Viņam. Bieži vien es nepamanu to, kā Dievs darbojas manā dzīvē, tāpēc lūdzu Viņam, lai Viņš atver manu sirdi un manas acis, lai redzu, kā Viņš darbojas. Lūdzu Jēzum pilnīgu paļāvību un augšanu ticībā uz Viņu, kā arī vadību savas ticības apliecināšanā ar darbiem.

Silvestrs Lūsis, skolnieks Caur visu notikušo manā dzīvē Jēzus ir palīdzējis man pieaugt ticībā un iegūt pieredzi. Dieva Vārdam manā ikdienā ir liela nozīme – tas man sniedz informāciju par dzīvē vajadzīgām lietām un dod padomu. Garīgi attīstīties man palīdz arī kalpošanas darbs. Manuprāt, katram kristietim ir vajadzīga sadraudzība ar brāļiem un māsām Jēzū Kristū, jo vienam nav iespējams izjust Kristus mīlestību.

Intervēja Elīna Tauriņa
« atpakaļ
 
Jezusdraudze.lv