Dievkalpojumi:
svētdienās plkst. 10:00
ceturtdienās plkst. 18:00
Elijas iela 18
Rīga, LV-1050
Tālrunis 67224123
info(at)jezusdraudze.lv Vairāk informācijas >
Diakonijas pateicība


″Dvēsele, kas bagātīgi svētī citus, taps stiprināta, kas bagātīgi veldzē citus, arī pati kļūs veldzēta.″ (Pam 11,25)

Sākot jaunu gadu, mēs parasti atskatāmies uz svētībām, kuras pagājušos divpadsmit mēnešos esam no Dieva saņēmuši sev, ģimenei, tautai, Baznīcai. Mēs jūtamies aicināti ielūkoties savā sirdsapziņā, lai saprastu, kādas dāvanas esam izmantojuši, ko esam izdarījuši un ko paveikuši.
Pārkāpjot gada slieksni, slavēju un pateicos Dievam par svētībām, ko saņēmusi draudzes diakonija, par brāļu un māsu atsaucību, kalpojot savam tuvākajam.

Īpaši vēlos pateikties kopā ar dāvanu saņēmējiem tiem draudzes locekļiem, kuri mīlestībā sagatavoja Ziemassvētku dāvanas mūsu vecākās paaudzes brāļiem un māsām, kā arī visiem, kas piedalījās Ziemassvētku loterijas gatavošanā. Loterijas ienākumus mēs izlietojām pasūtot laikraksta ″Svētdienas Rīts″ gada abonentus tiem, kuru rocība ir ierobežota.

Mīļš, mīļš paldies visiem par iesaistīšanos šajos pasākumos! Aicinu palūkoties sev blakus, vai kāds nealkst pēc tavas palīdzības un mīlestības. Izmanto šo iespēju, jo ″gods, slava un labklājība ikvienam, kas dara labu″. (Rom 2,10)

Lai jums Dieva svētībām un Viņa žēlastības bagāts ir šis gads!

Mīlestībā – diakonijas darba vadītāja Līvija Putāne

« atpakaļ
 
Jezusdraudze.lv