Dievkalpojumi:
svētdienās plkst. 10:00
ceturtdienās plkst. 18:00
Elijas iela 18
Rīga, LV-1050
Tālrunis 67224123
info(at)jezusdraudze.lv Vairāk informācijas >
Ikmēneša informācija



Apsveicam decembra jubilārus:

Anna Jordane              88                   
Lidija Leja                   83       
Ērika    Krieviņa          82       
Livarts Starks              80       
Māris Doze                  45       
Harijs Grass                 45

Kristīts:

Vincent Van Dyck

Mūžībā aizgājis:

Rūdolfs Klindžāns (30.08.1921.–28.10.2008.)


Aicinājums!

„Es pārpārēm priecājos Kungā, ka beidzot bija iespēja atplaukt jūsu gādībai par mani. Par to jūs vienmēr esat domājuši, bet jums nebija tādas izdevības... Nav tā, ka es kāroju dāvanas, es kāroju, lai vairojas augļi, kas tiks ieskaitīti jūsu labā.” (Fil  4,10,17)

Klāt Adventa laiks! Pamazām mūsu sirdīs pierims steiga, nemiers un tā vietā ienāks miers, prieks, mīlestība un vēlēšanās kādam darīt labu. Un tad jau klāt arī klusais Ziemassvētku vakars – Kristus dzimšanas svētki! Šiem svētkiem mēs īpaši gatavojamies, vēloties iepriecināt gan mazus, gan lielus un vecus ļaudis.

Mīļie māsas un brāļi Kristū, kuru rocība atļauj, aicinām iepriecināt Ziemassvētkos vecākās paaudzes draudzes locekļus, sagatavojot viņiem dāvaniņas (nepieciešamas180).

Pie diakonijas darbiniekiem jūs varat saņemt aploksni, kurā ir informācija par dāvanas saņēmēju, dāvanas gatavošanu un nodošanu. Aploksnes saņemamas no 30. novembra (pēc dievkalpojuma) baznīcā un katru darba dienu diakonijā, Dzirnavu ielā 118, pie Līvijas un Jolantas.

Sagatavotā dāvana jānogādā draudzes namā, Dzirnavu ielā 118, vai baznīcā līdz 16. decembrim.

No 1. līdz 30. decembrim gaidīsim dāvanas labdarības Ziemassvētku un Jaunā gada loterijai, kura notiks 2009. gada 4. janvārī draudzes eglītes pasākumā. Diakonijā jums ir iespēja saņemt dziju cimdu, zeķu un šalles adīšanai. Dāvanas varat nodot draudzes namā vai baznīcā.

Iegūtos līdzekļus izmantosim, iegādājoties „Svētdienas Rīta” gada abonentu draudzes senioriem, īpaši tiem, kuri dzīvo ārpus Rīgas.

Kalposim mīlestībā savam tuvākajam!

Lai jums gaiši un svētīgi Kristus dzimšanas svētki!

Diakonijas darba vadītāja Līvija Putāne

 

« atpakaļ
 
Jezusdraudze.lv