Dievkalpojumi:
svētdienās plkst. 10:00
ceturtdienās plkst. 18:00
Elijas iela 18
Rīga, LV-1050
Tālrunis 67224123
info(at)jezusdraudze.lv Vairāk informācijas >
Mazās intervijas: Ko tev nozīmē būt Jēzus māceklim?




Kārlis Škenderskis
, medicīniskās aparatūras firmas darbinieks

Vispirms tas man nozīmē nest Labo Vēsti ģimenē, savam namam. To censties darīt ne tikai ar vārdiem! Tas dāvā vislielāko prieku manā sirdī! Nav lielākas laimes kā dzīvot ar saviem mīļajiem mūsu Glābēja mīlestībā!

Tas man nozīmē ar Jēzus labajiem darbiem manī dzīvot starp ticības brāļiem un māsām un censties rādīt Dieva labos darbus ikdienā tiem, kuri Kristu vēl nepazīst! To es varu darīt, vienīgi un tikai paļaujoties uz Kristus spēku, Viņa žēlastībā!

 

Daina Mangulsone, sekretāre

Tas man nozīmē reāli uzticēties Dieva Vārdam, paturēt sirdī Viņa baušļus un zināt, ka Viņa griba ir labākais man. Paļauties, ka Dievs, kas labu darbu arī manī ir sācis, novedīs to līdz galam. Ar to saprotu, ka Dievs, kas katrā ir ielicis savu mīlestību un lieto mūs, liek mīlestībā iet pie citiem un Jēzus vārdā stiprināt citus, kā reiz to darīja māceklis Jānis, pavadot Jēzu ciešanās. Ne vienmēr visu varu vārdiem izteikt, un pasaulīgās situācijās liecinu arī ar savu dzīvi. Bet par ļoti svarīgu atzīstu pateicību Dievam, jo Viņš vienmēr liek ar svētību beigties visiem pārbaudījumiem, kuriem cauri eju kopā ar Jēzu.

 

Rute Bikše, draudzes saimniecības vadītāja

Būt par Jēzus macekli... Mēs zinām, cik daudz cilvēkiem šodien nozīmē kādas firmas zīmols, ienesīgas bankas vārds. Un, ja pārstāvi šo firmu, banku vai ko citu, arī tevi un tavu darbību saista ar šo vārdu. Saprotu – būt Jēzus māceklim ir liela privilēģija, gods, jo pats Kungs tevi ir aicinājis, uzticējis tev uzdevumu – nest Kristus Vārdu, liecināt citiem par Dieva Valstību. Es no sirds pateicos Dievam par man parādīto žēlastību.

 

Elīna Tauriņa, draudzes lietvede

Pateicos Dievam, ka Viņš man ir dāvājis ticību Viņam un Viņa Dēlam Jēzum Kristum. Bez ticības es nespētu būt Jēzus māceklis. Domāju, ka Jēzus māceklim ir jāmācās no Dieva Vārda, Bībeles, un ikdienas situācijām, kurās Dievs atklāj savu nodomu katrai lietai. Būt māceklim – tas man nozīmē arī atbildību un drosmi. Atbildību – jo mums ir jāatbild par katru savu vārdu un darbu. Drosmi – jo uzrunāt un stāstīt par Dievu cilvēkam, kurš vēl nav pieņēmis Kristu par savu Glābēju, nav tik viegli, kā gribētos. Tomēr jāpārvar šī nedrošība un jāļauj Dievam darboties caur mums, lai arī apkārtējiem būtu iespēja uzzināt par glābšanu, ko var dāvāt vienīgi Tēvs Debesīs.

 

Evija Godiņa, strādā mērniecības uzņēmumā

Būt Jēzus māceklim man nozīmē palikt Kristū. Atmest apmierinātību, visu plānoto un atdot visus savus plānus un laiku Jēzum. Jo viss laiks ir šī dzīve, un, ja es Jēzum atdodu visu savu laiku, tad es atdodu visu savu dzīvi. Man kā māceklim vajadzētu darīt to, ko ieplānojis Dievs, tas, protams, ir grūti, taču mēs katrs uz to tiecamies, lai pēc tam mūžīgi kopā varētu baudīt sadraudzību pie Viņa.

 

Zenta Mežaraupe, pensionāre

Mēs visi esam Kristus mācekļi, un mums tikai ir jāļaujas Viņa vadībai. Kristus mūs ir aicinājis savas Valstības darbā, lai mēs Viņu pielūdzam, slavējam, pateicamies, dzīvojam šķīstu un Dievam patīkamu dzīvi. Svētais Gars ir tas, kas mūs vada un pamāca no augšienes. Mēs varam būt laimīgi, ka esam Kristū un dzīvojam pēc Viņa pavēlēm. Mēs zinām, ka mēs neesam atstāti vai pamesti un no mums plūst mīlestība uz citiem. Paldies Dievam, ka es piederu Kristum un zinu, uz kurieni eju. Manu ceļu vada Kristus, un esmu drošībā.

 

Intervēja Elizabete Zīlišķe,
autores foto

« atpakaļ
 
Jezusdraudze.lv