Dievkalpojumi:
svētdienās plkst. 10:00
ceturtdienās plkst. 18:00
Elijas iela 18
Rīga, LV-1050
Tālrunis 67224123
info(at)jezusdraudze.lv Vairāk informācijas >
Lejupielādēt elektronisko "Jēzus draudzes dzīves" marta izdevumu >>>

Kur divi vai trīs...
Kur divi vai trīs...

Gribu padalīties ar savu pieredzi: Jēzus  draudzē ar ģimeni esam jau sešus gadus, bet atceros, ka, neskatoties uz piederību, diezgan ilgu laiku draudzē jutos sveša. Kad redzēju cilvēkus pēc dievkalpojuma sirsnīgi sveicināmies un sarunājamies, visi man likās tik tuvi kā viena liela ģimene, bet es – kaut kur malā, neiederīga. Tomēr Dievs pazīst mūs katru, Viņš Pats taču mūs ir radījis – vienu atvērtu, citu noslēgtāku. Dievs dāvāja man iespēju iepazīt tuvāk kādus draudzes locekļus, jo strādājām kopā. Un tieši caur šādām ciešākām attiecībām tā nopietni un pa īstam atvērās arī manas durvis uz draudzi, un tas ir devis ļoti daudz arī attiecībās ar Dievu.


Esam sapratuši, ka mazās grupas – vai tās būtu Bībeles studijas, lūgšanu grupas vai mājas grupiņa, ir tā vieta, kur saņemt garīgu stiprinājumu, veidot ciešākas attiecības ar Dievu un arī vienam ar otru. Tāpēc aicinām pieteikties komandā ikvienu, kurš gribētu vadīt mazo grupu vai būtu gatavs uzņemt cilvēkus pie sevis mājās un vadīt mājas grupu. Nav nepieciešamas ne īpašas zināšanas, ne kāda speciāla sagatavotība, jo būs pieejami studiju materiāli, arī vecuma ierobežojuma nav. Ja Tava sirds atsaucas un saredzi vajadzību veidot mazās grupas,  mēs ļoti gaidīsim!

Aicinām atsaukties arī jau esošās grupas, kas būtu atvērtas jauniem dalībniekiem.

Pieteikties var draudzes kancelejā vai pie Lauras Ceļmales, nosūtot e-pastu uz info@jezusdraudze.lv vai sms ar informāciju par sevi uz tālruni 26123378.


« atpakaļ
 
Jezusdraudze.lv