Dievkalpojumi:
svētdienās plkst. 10:00
ceturtdienās plkst. 18:00
Elijas iela 18
Rīga, LV-1050
Tālrunis 67224123
info(at)jezusdraudze.lv Vairāk informācijas >
Lejupielādēt elektronisko "Jēzus draudzes dzīves" marta izdevumu >>>

Īsziņas

Sestdien, 5. februārī, pateicoties Žagarkalna dāvanai, ko sarūpēja Rolands Kalniņš, Svētdienas skolas vecākās grupiņas jaunieši, kā arī skolotāji un LEAF evaņģelizācijas grupas dalībnieki varēja pavadīt lielisku dienu uz kalna, baudot ziemas priekus. Visu šļūcēju vārdā tiek sacīts sirsnīgs paldies.  

Svētdien, 6. martā, pēc dievkalpojuma visi – lielo un mazo ideju īpašnieki un radītāji – aicināti uz tikšanos par Jēzus draudzes vasaras nometnes tēmu. „Balsti savu ideju uz bībeliskām vērtībām, pieraksti un piedāvā to! Iespējams, ka tieši tavas idejas vārdā mēs izdzīvosim piecas  brīnišķīgas nometnes dienas,” aicina nometnes vadītāja Rute Bikše. 


Ir tapis zināms Jēzus draudzes vasaras nometnes laiks – no 24. līdz 29. jūlijam. Nometne notiks atpūtas kompleksā „Smuku muiža”, kas atrodas Brocēnu novada Remtes pagastā. Iepazīties ar nometnes vietu varat, apmeklējot atpūtas kompleksa mājas lapu  HYPERLINK "http://www.smukumuiza.lv" www.smukumuiza.lv. 

Trešdien, 9. martā, Rietumu kristīgā Baznīca atzīmē Pelnu dienu, kas ievada Gavēņa laiku. Ticīgie ar šo dienu sāk gatavošanos Lieldienām. „Nākamajās  nedēļās esam aicināti ieskatīties dziļi mūsu sirdīs, padomāt, kā mēs dzīvojam mūsu dzīves. Pelnu dienā mēs sākam ceļu līdz dienai, kad Jēzus tika krustā sists. Mēs piedzīvojam šo bēdīgo notikumu, bet mēs arī redzam, cik daudz Dievs mūs mīl. Un šis ceļš te nebeidzas, šis ceļš beidzas tukšā alā Lieldienās. Dienā, kad Jēzus augšāmcēlās,” pārdomās dalās diakonas Dāgs Demandts. Atgādinām, ka Lieldienas šogad svinēsim 24. aprīlī. 

Sestdien, 12. martā, plkst. 18.00 Jēzus baznīcā notiks kārtējais koncerts „NeParastais”, šoreiz par tēmu „Slāpes". Koncertā piedalīsies mūziķi gan no mūsu draudzes, gan citām. Ikviens ir aicināts atnākt un piedzīvot, kā Dievs runā caur akadēmisko mūziku, foto, dzeju un Savu Vārdu.

Svētdien, 27. martā, pēc dievkalpojuma notiks draudzes pilnsapulce. Visi draudzes locekļi sirsnīgi aicināti piedalīties. Sapulcē atskatīsimies uz aizvadīto 2010. gadu, kā arī mēģināsim iezīmēt šī gada tendences mūsu draudzē. 

« atpakaļ
 
Jezusdraudze.lv