Dievkalpojumi:
svētdienās plkst. 10:00
ceturtdienās plkst. 18:00
Elijas iela 18
Rīga, LV-1050
Tālrunis 67224123
info(at)jezusdraudze.lv Vairāk informācijas >
Lejupielādēt elektronisko "Jēzus draudzes dzīves" janvāra izdevumu >>>


Pateicības
Pateicības
Ziemassvētku zvanu skaņas izskanējušas, Vecgada uguņošana ir apdzisusi. Sācies jaunais 2011. gads. Ko nesīs šis gads? Tas zināms vienīgi Dievam.

Atskatoties uz pagājušā gada darbiem, paveiktiem un iecerētiem, varu teikt: „Mana dvēsele slavē To Kungu!” (Lk 2:46) visa gada garumā. Mums katram ir, par ko pateikties Dievam un līdzcilvēkiem. 

Arī diakonijas nozare pateicas tiem 164 draudzes locekļiem, kuri mīlestībā sagatavoja Ziemsvētku dāvanas mūsu draudzes vecākās paaudzes brāļiem un māsām. Paldies arī tiem, kas gatavoja dāvanas Ziemsvētku loterijai. Loterijas ienākumus mēs izlietojām, pasūtot 30 laikraksta „Svētdienas Rīts” gada abonentus tiem draudzes locekļiem, kuru rocība ir ierobežota.


Mans vēlējums jums Jaunajā gadā ir apustuļa Jāņa vārdi: „Bērniņi, nemīlēsim vārdiem, nedz ar mēli, bet ar darbiem un patiesību.” (1Jņ  3:18)

Mīlestībā, 
diakonijas darba vadītāja Līvija Putāne

:::

Ziemassvētku uzveduma dalībnieki sirsnīgi pateicas par atbalstu un pacietību divu mēnešu garajā mēģinājumu laikā Rutei Bikšei, apkopējām, diakonijai par garšīgo zupu gatavošanu un visiem, kuri ar lūgšanām nesa šo kalpošanu! Lai Dievs jūs katru atalgo!

Iveta Godiņa

:::

„Svētīgi ir tie cilvēki, kas Tevī atrod sev spēku, kam sirdīs stāv Tavi ceļi.” (Ps 84:6)
Kā draudzes izdevuma redaktore vēlos no sirds pateikties visiem, kuri aizvadītā gada laikā ar savu ieguldījumu ir atbalstījuši izdevuma tapšanu, ļaujot tam kļūt interesantākam, radošākam un nesot svētību ikvienam tā lasītājam. 

Paldies māc. Erbertam Bikšem, māc. Ģirtam Prāmniekam, evaņģēlistam Haraldam Bietem, diakonam Dāgam Demandtam, Leldei un Ivaram Kupčiem, Evijai Godiņai, Ingūnai Strangai, Elīnai Šīmanei, Gundegai Bietei, Jolantai Cukurei, Līvijai Putānei, Andai Miķelsonei, Skaidrītei Mežeckai, Kārlim Liepkaulam-Radiņam, Laurai Ceļmalei, Aldim Krieviņam, Mārai Zviedrei, Madarai Jauģietei, Gunai Zanderei, Skaidrītei Dzirnei, Jānim Miķelsonam, Rutei Bikšei, Sanitai Ceipei, Laimdotai Kalnai, Vinetai Āboliņai, Augustam Kolmam, Edītei Lūsei, Līgai Dolacei, Maijai Frīdbergai, Alisei Ceļmalei, Zanei Lejai, Jānim Upītim, Esterei Rožkalnei, Lilitai Kalnārei, Līgai Liepiņai, Zelenai Mežvietei, Ramonai Vasiļjevai, Helēnei Godiņai, Vitai Kalnciemai, draudzes māsai Maigai, Anitai Šteinbergai un Edgaram Jēgeram. 

Mīļš paldies arī visiem, kuri atsaucās lielajām un tā sauktajām mazajām intervijām! Jūsu paustās domas, pieredze un atziņas ir bijis brīnišķīgs stiprinājums daudziem, tostarp arī man. 

Svētīgu jauno gadu vēlot, 
Santa Cileviča

:::

Mīļš paldies visiem, kuri atsaucās un palīdzēja sarūpēt Ziemassvētku dāvanas mūsu Svētdienas skolai.
Īpašs paldies Rolandam Kalniņam par ikgadēju atbalstu šim projektam, kā arī prieks par visiem, kuri bija gatavi veltīt savu laiku, iesaistoties dāvaniņu sagatavošanā un saiņošanā vairāk kā 200 bērniem gan Jēzus draudzes Svētdienas skolā, gan Rāmavā gan LEAF grupai. Arī šogad baudīsim priekus Žagarkalnā, Leļļu teātrī, Operā, dzersim tēju no īpašām krūzītēm un ēdīsim daudz saldumu.

Svētdienas skolas vārdā. Paldies!
Evija Godiņa

« atpakaļ
 
Jezusdraudze.lv