Dievkalpojumi:
svētdienās plkst. 10:00
ceturtdienās plkst. 18:00
Elijas iela 18
Rīga, LV-1050
Tālrunis 67224123
info(at)jezusdraudze.lv Vairāk informācijas >
Lejupielādēt elektronisko "Jēzus draudzes dzīves" februāra izdevumu >>>
Īsziņas
Īsziņas
Svētdien, 9. janvārī, Rāmavas muižā septiņpadsmit māmiņas no abām māmiņu grupām tikās jautrā Ziemassvētku pasākumā. Dziesmas, dzeju, esejas, spēles, atrakcijas, kafiju, našķus un dāvanu loteriju šogad papildināja dalībnieču neordinārās galvas rotas – no elegantām un romantiskām līdz kariķētām un amizantām.

Sākot ar 23. janvāri, turpmāk dienu pirms svētdienas dievkalpojuma draudzes mājas lapā sadaļā „Ziņas”, kā arī draudzes nozaru apakšsadaļā „Dievkalpojumi” iespējams atrast informāciju par nākamā dievkalpojuma lasījumiem, sprediķa Rakstu vietu un tēmu. Ikviens tiek aicināts iepriekš izlasīt un pārdomāt attiecīgās Rakstu vietas, lai tādējādi sagatavotos dievkalpojumam.


Svētdien, 23. janvārī, viesnīcā „Islande Hotel” notika „Alfa” kursa komandas tikšanās. „Tās laikā noskaidrojām, kā katrs no mums piedalīsies kalpošanā,” pastāstīja Kristīne Homatova, „uzklausījām stiprinošus vārdus, sadalījām pienākumus un ar smiekliem pavadījām svētdienas pēcpusdienu.” Jaunajā „Alfa” kursa sezonā kā grupiņu vadītāji, palīgi, mūziķi, ēst gatavotāji un tehniķi kalpos 36 draudzes locekļi. „Prieks, ka komandai pievienojušies arī jauni dalībnieki no iepriekšējā kursa beidzējiem jeb absolventiem,” norāda Kristīne. „Alfa” kursa nodarbībās tika uzsāktas trešdien, 2. februārī, un tās kā ierasts notiek trešdienu vakaros plkst. 19.00.

Svētdien, 27. februārī, mūsu draudzē notiks televīzijas dievkalpojums.

Sākot ar 13. janvāri, nedēļas dievkalpojumos, kas notiek ceturtdienās plkst. 18.00, mūsu draudzes mācītāji savos sprediķos ir pievērsušies tēmai „10 baušļi”. Ik reizi, izņemot mēneša pēdējo ceturtdienu, kad ir Lūgšanu dievkalpojums, tiek aplūkots viens no baušļiem. Ceturtdien, 3. februārī, sprediķis tika veltīts pārdomām par trešo bausli „Tev nebūs Tā Kunga, sava Dieva, Vārdu nepareizi lietot, jo Tas Kungs neatstās nesodītu, kas Viņa vārdu nepareizi lieto”. Turpmākajās februāra mēneša ceturtdienās – 10. un 17. februārī – tie būs attiecīgi trešais un ceturtais bauslis: „Tev būs svēto dienu svētīt” un „Tev būs savu tēvu un māti godāt, lai tev labi klājas un tu ilgi dzīvo savā zemē”.

Vairākās svētdienās februārī, martā un aprīlī notiks semināru cikls draudzes organizācijas „Jaunatne ar misiju”. Seminārā plānots pievērsties tādiem tematiem kā „Kas ir vadība?”, „Vadīšana kā kalpošana”, „Vadītāja raksturs un kvalifikācijas” un „Kā iepazīt cilvēkus?”.
« atpakaļ
 
Jezusdraudze.lv