Dievkalpojumi:
svētdienās plkst. 10:00
ceturtdienās plkst. 18:00
Elijas iela 18
Rīga, LV-1050
Tālrunis 67224123
info(at)jezusdraudze.lv Vairāk informācijas >

Nometnes mazās intervijas: Spilgtākie iespaidi no nometnes
Nometnes mazās intervijas: Spilgtākie iespaidi no nometnes


Līga Amata,
strādā valsts pārvaldē

Domājot par šīs nometnes spilgtākajiem iespaidiem, liekas, ka skatos kaleidoskopā –
daudz krāsainu stikla gabaliņu riņķo acu priekšā. Visspilgtāk mani pārsteidza un iespaidoja Dieva režija. Tas, kā Viņš saliek visus šos kaleidoskopa „krikumiņus” vienā vienotā pasākumā ar Savām korekcijām – laika apstākļiem, zibeņiem, pērkoniem, sauli, tumsu, elektrību un bez tās, pat lapsenēm. Nometnes nedēļa Dieva režijā pagāja tik ātri un piepildīti kā viena svētdiena.

Ludmila Sommere,
vecākā nometnes dalībniece
Neaizmirstamā atmiņā paliks svētvakars Vānes baznīcā. Koncerta laikā nozibsnīja zibens, nogranda pērkons un nodzisa elektrība. Ivetiņa [Iveta Godiņa] turpināja vadīt lūgšanas gaitu sveču gaismā. Izjutu Dieva varenību un žēlastību. Viss ļoti, ļoti patika! Ja Dievs tā gribēs, arī nākošajā gadā došos uz nomeni!


 
 

Daiga Pavloviča
Mani uzrunāja vakars Vānes baznīcā – zibens, nakts, kopīgā dziedāšana, Dieva tuvumus.
Spilgtu iespaidu atstājis arī  vakara pasākums veltīts tēmai „Brīvība”, kas bija ļoti emocionāls, latvisks un patriotisks. Un neaizmirstams ir palicis piektdienas nakts pasākums, jo garām manai teltij gāja „frontes līnija”.

 



Ilmārs Barons
Domāju, ka nometne ir brīnišķīga iespēja, jo tajā var būt kopā vairākas paaudzes. Prieks ir, ka ar mums kopā ir gados vecāki cilvēki – pat pāri 80 gadiem, un ka ir tik daudz bērnu un jauniešu. No nometnes pasākumiem nav tāda īpaša viena, ko gribētos izcelt, bet redzams, ka katrs no viņiem ir uzrunājis cilvēkus un to izdošanās ir Dieva svētīta.

 



Voldemārs Gailītis,
skolnieks  
Spilgtākais, kas palicis atmiņā, ir labie cilvēki, kas netur ilgi ļaunu. Laba peldvieta – labākā, kādā jebkad esmu bijis. Nometne labi noorganizēta. Mani uzrunāja arī vakars Vānes baznīcā, kurā nodzisa elektrība. Tas bija garīgi spēcīgs notikums.
Pozitīvi ir tas, ka nometnē nebija īpašu starpgadījumu. Patika interešu grupiņa – Bībeles viktorīna, pārējās likās mazliet ne manam vecumam. Labi ir tas, ka nometnes vieta ir nošķirta un ka līdz tuvākajam ciematam ir tālu. Varēja iet un pārdomāt dienu.
 
 

Manuels Šērers,
viesis no Šveices brīvbaznīcas
Patīk, ka cilvēki ir priecīgi un draudzīgi, palīdz man vienmēr ar tulkošanu un citās lietās.
Man vienmēr liekas, ka latvieši skaisti dzied, īpaši laba atmosfēra bija piektdienas vakara pasākumā. Interesanti ir arī tas, ka visos ēdienos ir klāt dilles, kuras Šveicē mēs nelietojam.


 
 

Vānes Svētdienas skolas bērni (kopskaitā ap 25)
-    Patika interešu grupas, kurās varēja kaut ko darīt;
-    patika peldēties un braukt ar laivu;
-    patika spēlēt volejbolu un rāpties kokā interešu grupā;
-    Bībeles stunda un pasākums baznīcā;
-    tagad zinu daudz dziesmu no galvas....
(Vānes bērni vēl un vēl sauca lietas, kuras viņiem paliks atmiņā no nometnes)

« atpakaļ
 
Jezusdraudze.lv