Dievkalpojumi:
svētdienās plkst. 10:00
ceturtdienās plkst. 18:00
Elijas iela 18
Rīga, LV-1050
Tālrunis 67224123
info(at)jezusdraudze.lv Vairāk informācijas >

Īsziņas
Īsziņas
Svētdien, 25. jūlijā, notika iesvētību dievkalpojums, kurā iesvētības saņēma 22 cilvēki. „Šis nozīmīgais notikums nav kāda posma noslēgums – kā skolas izlaidums, bet gan jauna dzīves posma sākums,” uzrunā iesvētāmajiem atgādināja evaņģēlists Haralds Biete. Vairāk par tiem, kuri tika iesvētīti šajā dienā, lasiet 10. lpp.

No 13. līdz 15. augustam Ķēčos notika Jēzus draudzes jauniešu Radošā nedēļas nogale. Zane Leja par nometni stāsta: “Dievs mūs ir radījis pēc sava tēla un līdzības, un viena no Dieva līdzības pazīmēm cilvēkam ir spēja radīt un būt radošam – katram savā unikālā veidā. Tādēļ šo nedēļas nogali pavadījām Ķēčos, lai attīstītu kādas no šīm radošajām spējām. Piedāvājumā bija mutes ermoņiku mācīšanās, gleznošana, kulinārija un „koktēlniecība” jeb malkas skaldīšana. Bez radošo spēju attīstīšanas bija arī kopīgi svētbrīži, slavēšana un nakts orientēšanās. Paldies Prāmnieku ģimenei par sirsnīgo uzņemšanu, radošo aktivitāšu vadītājiem par mācīšanu un visiem dalībniekiem par sadraudzību!”

Ar otrdienu, 7. septembri, atsāksies Svētdienas skolas nodarbības. Aicināti visi bērni, neatkarīgi no vecuma. Jaunums šajā mācību gadā būs vecāku atbalsta grupa, kas tiksies Svētdienas skolas nodarbību laikā. Šajā grupā tiks pārrunāti tādi jautājumi kā konfliktu risināšana, problēmas audzināšanā u.c.

Nedēļas nogalē, no 13. līdz 15. augustam, vairāk nekā 20 Jēzus draudzes jaunieši devās uz kora nometni. Tā bija jau sestā draudzes kora nometne, un tā notika Usmas Tautas kristīgajā skolā. Tika mēģinātas dziesmas gan svētdienas dievkalpojumam Usmas dievnamā, gan rudenī gaidāmajam braucienam uz Norvēģiju.

Trešdien, 8. septembrī, plkst. 18.45 sāksies Alfa kurss. Tas ir nodarbību cikls, kura laikā dalībnieki saviesīgā gaisotnē var iepazīt kristīgās ticības pamatjautājumus, kā arī gūt atbildes uz dažādiem nozīmīgiem jautājumiem. Kāda ir dzīves jēga? Kāpēc esam uz šīs zemes? Vai mums ir dots kas vairāk par šo dzīvi? u.c. Plānots, ka kurss noslēgsies novembra beigās.

Trešdien, 15. septembrī, plkst. 18.30 sāksies nākamais iesvētes mācības kurss.

« atpakaļ
 
Jezusdraudze.lv