Dievkalpojumi:
svētdienās plkst. 10:00
ceturtdienās plkst. 18:00
Elijas iela 18
Rīga, LV-1050
Tālrunis 67224123
info(at)jezusdraudze.lv Vairāk informācijas >
Kopā pavadītais laiks ir tā vērts
Kopā pavadītais laiks ir tā vērts
Jau par tradīciju māmiņu grupai kļuvis pikniks kopā ar ģimenēm Mātes dienā. Šogad šajā dienā, kas iekrita 9. maijā, iegadījās īpaši nemīlīgs - vēss un vējains laiks. Kā jūs domājat, vai māmiņas palika mājās? Bija klāt ar visiem mazuļiem, lielajiem bērniem un vīriem - kopā vairāk nekā 30 cilvēku, jo mums ir svarīga mūsu māmiņu grupa un īpaši dārgas tās reizes, kad varam satikties šādā lielā pulkā.

Bez desu cepšanas, tērzēšanas un ēšanas šādās reizēs svarīgākais ir māsu (ģimeņu) mīlestības audzēšana, neizmērāmā garīga atbalsta sajūta. Mēs zinām, ka ikvienā grūtā situācijā mums ir māsas Kristū, uz kurām varam paļauties, kuru ģimenes saskaras ar līdzīgām situācijām. Visticamāk, mēs gluži vienkārši esam jau pieradušas, ka māmiņu grupā pavadītais laiks ir tā vērts.


Kopīgi pārrunājām tās dienas lozungu „Šī ir tā vēsts, ko jūs esat dzirdējuši no iesākuma, - lai mēs mīlam cits citu. Ikviens, kas savu brāli nīst, ir slepkava." (1Jņ 3:11, 15) Mēs dalījāmies savos priekšstatos par to, ko nozīmē mīlēt un ko nīst. Saruna pamazām aizveda pie dažādiem neiecietības piemēriem un iemesliem, sākot ar latviešiem izplatīto kaimiņu nenovīdību un beidzot ar kriminālnoziedzniekiem. Dievam nav lielu un mazu grēku, naids pret savu brāli ir pielīdzināts slepkavībai. Kristus mūs aicināja mīlēt cilvēkus un nīst grēku, taču mums kā grēciniekiem vieglāk sanāk mīlēt grēku un nīst cilvēkus.

Otra svarīgākā tēma šajā dienā bija vasarā gaidāmā māmiņu nometne (no 5. līdz 7. jūlijam). Šogad tā notiks jau piekto gadu, un kristīgas māmiņas no visas Latvijas pulcēsies pie Usmas ezera, lai trīs dienas atgūtos no ikdienas (mammas amatam taču parasti nav ne brīvdienu, ne atvaļinājuma), koptu kristīgu sadraudzību ar citām māmiņām, lūgtu, aizlūgtu, slavētu, dalītos pieredzē un dažādi piedzīvotu nometnes tēmu „Tavās rokās ir mans laiks".

Pateicoties Dievam, iepriekšējos gados nometne izdevās interesanta un ļoti svētīga, tāpēc arī šogad par šādu iespēju cenšamies informēt pēc iespējas vairāk kristīgu māmiņu.

Arī tu vari iesaistīties un atbalstīt šo ģimeņu iniciatīvu, aizlūdzot par nometni un cilvēkiem, par laika apstākļiem un finansēm. Varbūt Dievs tevi aicina piedalīties nometnē, kādu uzaicināt vai ziedot nometnei? Ienāc www.maminugrupa.lv!


Anda Miķelsone

« atpakaļ
 
Jezusdraudze.lv