Dievkalpojumi:
svētdienās plkst. 10:00
ceturtdienās plkst. 18:00
Elijas iela 18
Rīga, LV-1050
Tālrunis 67224123
info(at)jezusdraudze.lv Vairāk informācijas >
Īsziņas
Īsziņas
Maijā noslēdzās kārtējais Alfa kurss. Šoreiz apmācību beidza 30 dalībnieki, no kuriem aptuveni 10 cilvēku turpina apmeklēt iesvētes mācību. Alfa kursa komanda ir pateicīga visiem, kuri iesaistās šīs programmas norisē, un informē, ka jauns nodarbību cikls sāksies š. g. 8. septembrī.

Svētdien, 16. maijā, noslēdzās Mācekļu skolas pirmais mācību gads. Skaidrīte Mežecka, viena no Mācekļu skolas dalībniecēm, raksta: „Mazs „ganāmais pulciņš" - ap 30 cilvēku no draudzes pulcējāmies Mācekļu skolas pirmajā klasē, lai dziļāk izprastu Dieva atstāto mantojumu. Sasēdāmies „pie Jēzus kājām" pēc dienas darbiem, un mācību programmas ietvaros iedziļinājāmies Vecās Derības grāmatās. Atklājām Jēzus klātbūtni dramatiskos notikumos pirms daudziem gadsimtiem tāpat kā šodien. Cilvēcisko attiecību juceklī atpazinām paši sevi. Cilvēks ir apdraudēts un nevarīgs, ja darbojas sava paša spēkā, bet Dievs aicina norimt un sekot Jēzum, ejot pa Viņa avju pēdām. Sekosim kā Jēzus mācekļi!"


Svētdien, 16. maijā, sirsnīgs paldies tika sacīts draudzes māsai Silvijai Aņikinai - viņa 15 gadus ir kalpojusi pie baznīcas sakopšanas. Dieva svētību Silvijai vēlam arī viņas 82. dzimšanas dienā, kas būs 15. jūnijā.

Svētdien, 23. maijā, mums bija iespēja ne vien piedzīvot brīnišķīgu Vasarsvētku dievkalpojumu, bet arī kopīgi aizlūgt par mācītāja Ģirta Prāmnieka kalpošanu Rīgas Sv. Pāvila draudzē un pateikties par viņa kalpošanu Jēzus draudzē. „Ir svarīgi nepalikt tur, kur ir labi," par jauno kalpošanas aicinājumu saka mācītājs Ģirts, piebilstot, ka Dieva ceļi ir neizdibināmi.

Tuvojoties vasaras brīvdienām, otrdien, 25. maijā, mācību gads noslēdzās arī mūsu draudzes Svētdienas skolā. Apliecības saņēma 127 bērni, kuri bija apmeklējuši Svētdienas skolu šajā mācību gadā.


Silvija Anikina
Attēlā: Pateicībā un vēlot Dieva svētību Silvijai Aņikinai
Autors: Santa Cileviča

« atpakaļ
 
Jezusdraudze.lv