Dievkalpojumi:
svētdienās plkst. 10:00
ceturtdienās plkst. 18:00
Elijas iela 18
Rīga, LV-1050
Tālrunis 67224123
info(at)jezusdraudze.lv Vairāk informācijas >

Īsziņas
Īsziņas
No 4. līdz 6. jūnijam mūsu draudzes ērģelniece Vita Kalnciema viesojās Kanādā, kur viņa piedalījās 13. Ērģeļu dienās, ko sadarbībā ar Latvijas ev.-lut. Baznīcu Amerikā organizēja Latviešu Ērģelnieku ģilde Amerikā. Kopš pirmajām Ērģeļu dienām Bostonā pagājuši tieši 30 gadi. Ik pēc diviem gadiem Ērģeļu dienas maina savu norises vietu - tās bijušas gan Filadelfijā, gan Čikāgā, gan Ņujorkā, Klīvlendā, Otavā un citur. Šoreiz pasākums notika Toronto un tā moto bija „Teici To Kungu!". Vita Kalnciema pasākumā piedalījās gan ar stāstījumu par Latvijas ērģelniekiem, gan ar 2 koncertiem. Koncerti notika vairākās Toronto baznīcās, kur pulcējas Kanādas latviešu draudzes, un noslēdzās ar svētku dievkalpojumu Sv. Barnabas baznīcā, kopā esot 4 draudzēm.

Svētdien, 6. jūnijā, 17 cilvēku grupiņa no draudzes devās uz draudzes vasaras nometnes vietu, lai rūpīgāk izvērtētu praktiskās lietas, kas nepieciešamas nometnei, un kopīgi aizlūgtu par Dieva svētību nometnei. Notika arī tikšanās ar tuvējās Vānes draudzes priekšnieci par iespēju izmantot dievnamu nometnes laikā. Savukārt Vānes Svētdienas skolas bērni tika uzaicināti piedalīties nometnē.

Svētdien, 13. jūnijā, daudzi bijām nedaudz izbrīnīti, ieraugot dievkalpojuma apmeklētāju vidū 20 cilvēku grupu motociklistiem raksturīgos tērpos un aizsargķiverēm rokā... Izrādījās, pēkšņie ciemiņi bija kristieši no dažādām Berlīnes draudzēm. Viņi bija ceļā ar motocikliem no Vācijas cauri Polijai, Lietuvai, Latvijai un Igaunijai uz Sanktpēterburgu, lai tur piedalītos motociklistu dievkalpojumā. Dievkalpojuma noslēgumā viens no grupas dalībniekiem sacīja sveicinājuma vārdus un norādīja, ka savā aptuveni 3500 km tālajā ceļā viņi seko ne tikai tūristu ceļvežiem, bet arī Dieva balsij.

No 5. līdz 7. jūlijam - jau piekto gadu pēc kārtas - notiks kristīgo māmiņu nometne. Māmiņas no visas Latvijas pulcēsies pie Usmas ezera, lai atpūstos, pavadītu laiku sadraudzībā ar citām māmiņām, lūgtu, slavētu, kā arī pārdomātu un izdzīvotu nometnes tēmu „Tavās rokās ir mans laiks". Nometni rīko Jēzus draudzes Māmiņu grupa.

 

« atpakaļ
 
Jezusdraudze.lv