Dievkalpojumi:
svētdienās plkst. 10:00
ceturtdienās plkst. 18:00
Elijas iela 18
Rīga, LV-1050
Tālrunis 67224123
info(at)jezusdraudze.lv Vairāk informācijas >
Jauns gads – jauna mājas lapa

Sveicam visus Jaunajā gadā ar Jēzus draudzes mājas lapas jauno veidolu! Tā kā draudzes mājas lapas iepriekšējā versija tika izveidota apmēram pirms pieciem gadiem, tad bija pienācis laiks to atjaunot un uzlabot. Paldies Dievam, ka Viņš deva idejas un izdošanos izstrādes procesā, paldies visiem draudzes palīgiem un protams – mājas lapas apmeklētājiem! Mājas lapas apmeklētāju skaits arvien ir audzis, un 2009. gada novembris ir bijis rekorda mēnesis, kad mājas lapā viesojās 1500 unikālie* apmeklētāji.
Īsumā par to, kas mājas lapā ir jauns:

1. Mājas lapai ir atsvaidzināts dizains, satura izkārtojuma ziņā tā ir kļuvusi platāka, līdz ar to informācijas ietilpīgāka.

2. Ieejot dažādās sadaļās lapas augšpusē mainās bildes, kuras regulāri tiks mainītas un atspoguļos pēdējos, spilgtākos draudzes notikumus. Tas lapu padarīs dzīvu un piesaistīs draudzei šodien.

3. Sadaļu izvietojuma ziņā redzamākas ir galvenās un aktīvākās draudzes nozares.

4. Pirmajā lapā ir izcelta ziņu sadaļa, kur rotējošie logi parāda trīs jaunākās ziņas ar foto. Ar pārējām ziņām var iepazīties sadaļā „Ziņas”.

5. „Jēzus draudzes dzīves” izdevums turpmāk tiks integrēts mājas lapas ziņu un sadaļu blokos. Raksti veidos lapas saturu, nevis tiks ievietoti atsevišķā sadaļā.

6. Katru mēnesi publicēsim mācītāja mēneša uzrunu.

7. Pirmajā lapā ir ērti pieejama svarīgākā un biežāk meklētā informācija - kāda kārtība ir, lai draudzē laulātos, kristītos, ievētītos; jaunākais audio sprediķis; jaunākā fotogalerija, u.c.

8. Bilžu apskate fotogalerijās ir kļuvusi daudz ērtāka.

9. Ir iespēja sekot līdzi draudzes aktualitātēm ar kalendāra palīdzību. Pirmajā lapā var redzēt trīs tuvākos notikumus, bet pilnajā kalendāra skatā ir redzamas nākamo nedēļu un mēnešu norises draudzē.

Aicinām arī tevi kļūt par aktīvu draudzes mājaslapas lietotāju! Tu vari arī pierakstīties uz jaunāko mājas lapā publicēto ziņu saņemšanu savā e-pastā. Īpašs jaunums ir iespēja sekot draudzes jaunumiem ar twitter.com palīdzību (@jezusdraudze), lai tu varētu būt starp pirmajiem, kas uzzina par aktualitātēm Jēzus draudzē.

Ceram, ka jaunais mājas lapas veidols tev būs noderīgs un patiks vēl labāk!

Estere Rožkalne,
jezusdraudze.lv administratore

* unikālie apmeklētāji – lietotāju (datoru) skaits, kuri vismaz vienu reizi mēneša laikā atvēruši konkrēto mājas lapu (atkārtoto apmeklējumu ir daudz vairāk).

« atpakaļ
 
Jezusdraudze.lv