Dievkalpojumi:
svētdienās plkst. 10:00
ceturtdienās plkst. 18:00
Elijas iela 18
Rīga, LV-1050
Tālrunis 67224123
info(at)jezusdraudze.lv Vairāk informācijas >
Lejupielādēt elektronisko "Jēzus draudzes dzīves" decembra izdevumu >>>


Īsziņas
Īsziņas
No 5. līdz 7. novembrim Arēnā Rīga notika Cerības Festivāls. „Arēna visas dienas bija pārpildīta,” stāsta Aldis Krieviņš. „Sestdien pasākumu apmeklēja rekordliels skaits cilvēku – 14100. Uz aicinājumu nodot savas sirdis Dievam šajās dienās atsaucās ap 3000 cilvēku. Protams, vispilnīgākā statistika ir Dieva ziņā.” Pasākuma organizēšanā iesaistījās arī mūsu draudzes locekļi – diriģents Aigars Āboliņš, kā arī dziedātāji, mūziķi un padomdevēji.

Iznācis jaunais draudzes kalendārs 2011. gadam. Tajā apkopoti 12 mūsu draudzes locekļu radīti dzejoļi. „Biju pārsteigts, jo savā saturā tie paņem mūs līdzi cilvēka mūža ritējumā: bērnība, jaunība, brieduma gadi, dzīves novakare un tad jau arī vārdi par mūžību,” ievadā raksta mācītājs Erberts Bikše. Piemēram: „Es, bērns, tavās acīs redzu vairāk par spoguļvirsmu...”, vai „vērīgāk skatoties atpakaļ, var ieraudzīt to kas priekšā”. Draudzes kalendāru var iegādāties draudzes kancelejā un grāmatu galdā svētdienās pēc dievkalpojuma. Kalendāra cena – 1 Ls.


Jau otro sezonu ceturtdienu vakaros pēc dievkalpojuma norisinās Jēzus draudzes Mācekļu skola, kurā ir iespēja dziļāk un pamatīgāk izprast Dieva vārdu. Šajā sezonā Mācekļu skolu apmeklē apmēram divdesmit dažāda vecuma cilvēki, bet vēl var pievienoties arī citi gribētāji. Vakara pirmajā daļā parasti ir priekšlasījums, kurš liek sadzirdēt un pārdomāt, otrajā – diskusija par dzirdēto un saprasto. „Šī ir lieliska iespēja pilnveidot savas zināšanas un nepaturēt tās pie sevis, bet nest Dieva Vārdu pasaulē,” atzīst Kārlis Liepkauls-Radiņš.

Svētdien, 21. novembrī, notika draudzes vīru tikšanās par tēmu „Aizdegt liesmu misionāriskai kalpošanai”. Sarunas vadīja Kristīna un Jānis Ēči.

28. novembrī izlaidumu svinēja kārtējā Alfa kursa dalībnieki. Tātad rudenī notikušais Alfa kurss ir noslēdzies. Jauns kurss sāksies nākamā gada februārī.

Otrajā Adventa svētdienā, 5. decembrī, notiks jauno draudzes locekļu iesvētības.

Ceturtdien, 9. decembrī, plkst. 18.00 notiks koncerts „Adventa mūzika”. Muzicēs Evita Zālīte (soprāns), Lauma Ilsuma (flauta), Vita Kalnciema (klavieres, ērģeles), Jēzus draudzes stīgu un kokļu ansambļi, un slavēšanas grupas

Sestdien, 18. decembrī, plkst.18.00 esiet mīļi aicināti uz Latvijas Kultūras akadēmijas jauktā kora „Sōla” 12. jubilejas koncertu „Kāds man teica...” Programmā: Benets, Britens, Dārziņš, Gabrieli, Kasals, Melngailis un Persels.

Svētdien, 19. decembrī, plkst. 10.00 notiks ceturtā Adventa dievkalpojums, kurā piedalīsies arī vīru koris „Tēvzeme”.


« atpakaļ
 
Jezusdraudze.lv