Dievkalpojumi:
svētdienās plkst. 10:00
ceturtdienās plkst. 18:00
Elijas iela 18
Rīga, LV-1050
Tālrunis 67224123
info(at)jezusdraudze.lv Vairāk informācijas >
Viesmīlība


„Esiet viesmīlīgi cits pret citu bez kurnēšanas.
 Kādu katrs dāvanu saņēmis, ar to kalpojiet cits citam kā labi dažāda veida Dieva žēlastības namturi.” (1Pēt 4, 9, 10)

Diakonijas Bībeles stundas grupiņa 22. jūlijā tika aicināta uz vasaras semināru. Par to parūpējās draudzes pansionāta saimniece Maiga, uzaicinot viesoties savās mājās Pārogrē. Atsaucība bija liela, jo šos cilvēkus vieno ticība un sadraudzība nu jau četru gadu garumā.

Viesmīlība ir mīlestības izpausme. Esam jau iepriekšējos gados ciemojušies pie Maigas. Tā jau kļuvusi par tradīciju. Tikšanās reize sākās ar tējas baudīšanu. Arī cienasts bija dabīgs un veselīgs – dārzā pašas izaudzētas zāļu tējas, ogas un saknes.
Tāpat kā citus gadus, Maiga mūs apdāvināja ar kristīgo literatūru. Mājas saimniece bija sarūpējusi grāmatas ar dažādu mums interesējošu tematiku, tādēļ katrs varēja izvēlēties sev piemērotāko. Grāmatu nosaukumus pārlasot, izveidojās interesantas pārrunas par ticības jautājumiem. Piemēram: ko darīt, kad šķiet – nekas nenotiek? – vai: svētīt, lai dziedinātu, svētīt, lai saņemtu svētību.

Laika apstākļi mums ļāva būt skaisti iekoptajā ābeļu dārzā pie kamīna. Mūsu pārrunas pavadīja rožu smarža no kupli ziedošajiem rožu krūmiem. Maiga pasniedza pusdienas, Laimonis mūs apkalpoja, un mēs ar dziesmām slavējām Dievu. Bija tikai viena dziesmu grāmata, bet tas netraucēja mūs dziedāt, jo daudzu dziesmu vārdus zinām taču no galvas.

Pavadījuši skaistus mirkļus pie mīļās Maigas, stiprināti garīgi un fiziski, ar gaišām noskaņām devāmies mājup, lai atkal rudens pusē tiktos nodarbībās.

Pateicība Dievam par skaisto dienu un uz drīzu tikšanos,

Māra Ozoliņa

« atpakaļ
 
Jezusdraudze.lv