Dievkalpojumi:
svētdienās plkst. 10:00
ceturtdienās plkst. 18:00
Elijas iela 18
Rīga, LV-1050
Tālrunis 67224123
info(at)jezusdraudze.lv Vairāk informācijas >
Mazās intervijas

Jautājums: Kā tu garīgi atjaunojies?


Gita Veide, studente

Katru reizi, piedzīvojot Dieva tuvumu, es garīgi atjaunojos, kad sajūtu Jēzu dzīvu caur Svēto Garu. Mani atjauno lūgšanas, pastiprināti, kad lūdzu kopā ar māsām vai brāļiem. Bieži īpaši man ir mirkļi, kad esmu lielos pielūgsmes pasākumos, kur varu slavēt un lūgt kopā ar daudz cilvēkiem, tas mani atjauno un liek sajust Dieva pieskārienu... Dievs var atjaunot caur mūziku. Paklausot Dieva aicinājumam un balsij un pēc tam ieraugot augļus un Viņa darbus manī, jūtos garīgi atjaunota. Paklausīt var, lasot Bībeli, esot sadraudzībā ar citiem kristiešiem, bet pats pirmais ir dzīvas attiecības ar Dievu.

Uldis Alpe, skolotājs, tulks

Dažkārt man pietrūkst laika un apņēmības būt lūgšanā un lasīt Dieva Vārdu, tādēļ šo garīgās atjaunošanās vajadzību izjūtu aktuālu arvien. Manā dzīvē ir gan garīgi piepildīti brīži, gan tādi, kad vēlētos vairāk Dieva tuvuma un miera, tad ilgojos pēc kristīgas sadraudzības, kā arī mēģinu atrast laiku vienatnē ar Dievu.

 

Gunta Cerecka, pensionāre

Pirmkārt, lūdzu Dievu. Mani ļoti iepriecina Dieva Vārda lasīšana, Viņš mani tad dziedina un atjauno, ienāk prieks un miers. Man arī ļoti patīk lasīt grāmatas par Dievu. Manā dzīvē tiešām notiek brīnumi, un esmu par to ļoti pateicīga! Klausos dažreiz Kristīgo radio, lasu "Svētdienas Rītu" un "Tikšanos", arī caur to jūtu Dievu sev tuvumā.

                    

Valts Mazurs, programmētājs

Divatā ar Dievu runāju... Viņš parasti paceļ ar darbiem, piemēram, ja ir bijis grūts brīdis, tad pēc patiesas sarunas jūtu un redzu, ka Dievs visu ir nokārtojis pašā labākajā veidā, tad manī ir liela pateicība. Privātā sarunā ar Dievu varu uzticēt to, ko nevaru nest, un Viņš atjauno!


 

Aivars Cīrulis, skolnieks

Tā pamatīgi garīgi es atjaunojos īpašos pasākumos vai izbraukumos, kā, piemēram, draudzes nometnē. Pagājušajā gadā biju uz Tezē, kur man arī ļoti patika. Vēl es garīgi vairāk tieku atjaunots, kad aizeju uz grēksūdzi un esmu dievkalpojumā. Arī ejot uz svētdienasskolu vai jauniešu vakaru, varu saņemt piepildījumu un kaut ko jaunu uzzināt. Ikdienā arī varu atjaunoties, nodarbojoties ar sportu vai vienkārši pavadot laiku ar labiem draugiem.

Intervēja Elīna Šīmane
Autores foto un foto no personīgajiem arhīviem

« atpakaļ
 
Jezusdraudze.lv