Dievkalpojumi:
svētdienās plkst. 10:00
ceturtdienās plkst. 18:00
Elijas iela 18
Rīga, LV-1050
Tālrunis 67224123
info(at)jezusdraudze.lv Vairāk informācijas >
Mazās intervijas: Vai tavā dzīvē Dievam viss ir iespējams?



Valdis Ivsiņš, pensionārs

Pēc profesijas biju jūrnieks, lai ietu jūrā vajag drosmi, tādēļ no sirds un dedzīgi lūdzu Dievu, bet, kad aizgāju uz sauszemi, pievērsos ticībai tikai svētku reizēs... Vēlāk nomira mana dzīvesbiedre un es saslimu. Tad sāku nākt uz Jēzus draudzi un, pateicība Dieva mīlestībai, esmu dziedināts! Pārcietu divus infarktus un insultus... Bija izšķiršanās uz dzīvību un nāvi – tikai Dievs varēja darīt brīnumu. Tagad apmeklēju regulāri dievnamu, jūtos vesels un pasargāts.

 

Sigita Seimane, konsultante „Latvenergo”

Dievam – jā! Darbā ieviesa jaunu programmu, ko neviens nespēja saprast. Es lūdzu Dievu par to un vienu rītu pieceļos un zinu to perfekti. Tagad jau strādāju ar to divus gadus tā, it kā pati būtu veidojusi. Dievam viss iespējams! Agrāk es smēķēju, tad Dievs mani vienā dienā atbrīvoja, sapratu pavisam vienkārši – man to nevajag. Tas noteikti nebija mans nopelns, bet brīnums. Varu arī pateikties par tiem brīnumiem, ko Dievs dara manu bērnu dzīvē. Kad dēls sāka nākt uz draudzi, Dievs viņu pilnībā pārmainīja!

 

Vizma Ozolniece, pensionāre

Reiz kritu un savainojos, likās, kāpēc Dievs nedziedina ātrāk? Viņam taču viss ir iespējams. Jā, bet tajā laikā, kad man sāpēja, daudz ko iemācījos un domāju, ka tam tā arī vajadzēja būt. Man dzīvē ir bijušas divas lielas lietas, kas likās ne manos spēkos iespējamas. Ļoti vēlējos aizbraukt uz Austrāliju, un Dievs man to arī brīnumainā veidā uzdāvināja, kaut gan man tur nebija neviena rada, uzaicināta tiku tieši es! Otra lieta, par ko dedzīgi lūdzu, lai dēls pēc šķiršanās nepaliktu viens, un Dievs deva tik labu meiteni, par kādu pat nebiju cerējusi.

 

Māris Pētersons, IT projektu vadītājs

Dievam ir iespējams, tomēr manā dzīvē tie nav bijuši krasi un negaidīti pavērsieni, bet vairāk vienmērīga plūsma. Ja tu esi uzticams, tad arī Viņš tāds būs tavā dzīvē. Situācijas, kurās man ir visbiežāk grūti bijis ticēt, ir saistītas ar darbu, jo sistēmas ir sarežģītas un tehnoloģijas mainās, bet Dievs palīdz! Mūsdienu pasaulē bieži valda loterijas princips. Bet nezinu, cik daudzi iegūst balvu... Pasaule grib, lai arī kristieši tajā piedalītos. Bet tas, ka Dievam viss ir iespējams, nav vienādības zīme ar fiziski ideālu un pārtikušu dzīvi. Tiem, kas pazīst un mīl Jēzu, jau balva ir garantēta. Mēs visi esam uzvarētāji varbūt ne tajā spēlē, ko spēlē pasaule, bet tajā, kur Dievam viss ir iespējams.

 

Baiba Nevarževska, skolniece

Dievam manā dzīvē viss ir iespējams, kad es apzinos savu nespēku Viņa priekšā, kad es nožēloju grēkus un ļauju Dievam mani vadīt, ļauju mainīt. Dievam uzticoties, mana dzīve gada laikā ir mainījusies par 180 grādiem (pozitīvā nozīmē), un esmu gatava jauniem pavērsieniem jaunajā gadā. Protams, ir arī šaubas, piemēram, par nākotni, par cilvēkiem, vai tie tiks izglābti, taču reizē apzinos, ka šaubas nav no Dieva, tāpēc lūdzu, lai tās arī met nost. Dzīvot ar Dievu nav garlaicīgi, es vienmēr izvēlēšos Viņu, jo neviens mani tā nav mīlējis kā Viņš!

 

Rūdolfs Ligers, students

Šis ir diezgan interesants jautājums, pārdomājot to, sapratu, ka manā dzīvē nevis Dievam viss ir iespējams, bet gan mana dzīve ir iespējama tikai ar Dievu, jo bez Viņa es nespētu izdarīt neko. Tikai jāmēģina uzticēties no visas sirds Dievam un darīt, ko tev liek, un nebaidīties. Dievs mums nedod uzdevumus, kas ir pāri mūsu spēkiem, tāpēc arī uzskatu, ka tādā ziņā viss ir iespējams.

Intervēja Elīna Šīmane

Autores foto

« atpakaļ
 
Jezusdraudze.lv