Dievkalpojumi:
svētdienās plkst. 10:00
ceturtdienās plkst. 18:00
Elijas iela 18
Rīga, LV-1050
Tālrunis 67224123
info(at)jezusdraudze.lv Vairāk informācijas >
Katrs savā vietā


Šogad draudzes eglītes vadmotīvs bija "Draudze kā Kristus miesa". Laura un Andris Ceļmaļi to veidoja kā piedzīvojumu katram dalībniekam caur dažādiem priekšnesumiem, pārsteigumiem, stāstiem un ļoti tiešu iesaistīšanos.

Mēs katrs esam kā lampiņa eglītē, un mums visiem kopā izdodas gan izgaismot draudzes dzīvi, gan nest Kristus gaismu pasaulē. Neviena lampiņa viena pati to nespētu.


Helēna Dekante atgādina – katram draudzes loceklim, lai kāda būtu tā kalpošana, vajadzīgi citi. Pat labā roka nespēj pati sev apgriezt nagus; arī Kristus miesai – draudzei – jādarbojas kopā, lai pastāvētu un nestu augļus.

Šovakar katrs saņēmām pa balonam un varējām iejusties kādas ķermeņa daļas lomā, ilustrējot kādu jautru stāstu par to, kurš no miesas locekļiem noderīgāks. Beigās katrs savu daļu pievienoja garām balonu virtenēm, un mēs redzējām, ka neviens nav lieks, mazāks vai nevērtīgāks par citiem.

 

Baloni kā katra draudzes locekļa simboliski ziedotās atšķirīgās spējas un talanti pacēlās augstu virs mūsu galvām krāsaina krusta formā. Tie esam mēs, Kristus miesas locekļi, kas veido Jēzus draudzi.

Anda Miķelsone

Foto Artis Prāmnieks

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

« atpakaļ
 
Jezusdraudze.lv