Dievkalpojumi:
svētdienās plkst. 10:00
ceturtdienās plkst. 18:00
Elijas iela 18
Rīga, LV-1050
Tālrunis 67224123
info(at)jezusdraudze.lv Vairāk informācijas >
Orientēšanās Ogres galā


3. janvāra
rītā, sestdienā, baznīcā sāka pulcēties aktīvi noskaņoti jaunieši. Lai gan gaidāmais pasākums bija domāts visiem interesentiem, šoreiz tādi izrādījās tikai jaunieši. Sasēdāmies mašīnās, pēc komandām, un pēc lūgšanas un Arta ievadvārdiem viss varēja sākties. Tā kā nesen jau līdzīga orientēšanās ekspedīcija bija notikusi, tad vairāk vai mazāk visiem bija skaidrs, kā jārīkojas. Katrai mašīnai tika izdalītas nepieciešamās kartes ar kontrolpunktiem, kas jāmeklē pēc fotoattēliem. Šoreiz devāmies uz Ogres galu.

Patiesībā bija tāda sajūta, ka ciemojamies pasakā, jo todien laiks bija uzdāvināts īpaši skaists – it viss bija noklāts ar sen gaidīto sniegu. Braucot cauri meža stigām,  acu skati liptin lipa pie biezo egļu sniegā nolīkušajiem zariem, kas bieži vien cēlās rindās ietvēra mūs no abām ceļa pusēm. Pirmajā dienas pusē iepriecinājums bija arī saule, kas baltumu padarīja vēl baltāku un prieku – vēl priecīgāku. Par sevi lika manīt arī sals, kad galamērķī visi satikāmies, lai būtu kādus mirkļus kopīgā sadraudzībā. Ugunskurs, ko iekūrām, daudz siltuma gan nedeva, toties līdzpaņemtās desas izcepa itin labas un garšīgas.

Paldies Ģirtam un Annai Prāmniekiem par šī pasākuma sagatavošanu, kā arī Artim Prāmniekam par organizēšanu! Pateicība par kārtējo jauko, oriģinālo un patīkamo aktivitāti kopā ar lielo ģimeni – Jēzus draudzi!

Madara Jauģiete

Foto Līga Dolace
Fotoparaksti:
Kontrolbildes meklēšana.
Varbūt tomēr kādu siltumiņu dos.

« atpakaļ
 
Jezusdraudze.lv