Dievkalpojumi:
svētdienās plkst. 10:00
ceturtdienās plkst. 18:00
Elijas iela 18
Rīga, LV-1050
Tālrunis 67224123
info(at)jezusdraudze.lv Vairāk informācijas >
 
Mazās intervijas


Vai tava sirds pieder Jēzum?
 
Jānis Mangulsons, skolnieks, mūziķis
Viennozīmīgi! Dzīve ir daudz krāsaināka un patīkamāka, un nav pat laika domāt negatīvas domas, jo Kristus sirdī ienes lielu prieku. To daudz vairāk varu izjust, ja savu laiku veltu Dievam, jo tad jūtos drošs un izglābts.





Varis Kārkls, fizioterapeits
Viņš ir! Viņam ir jābūt! Diena nevar normāli sākties un beigties, ja neesmu to nodevis Dieva vadībai. Mana sirds pieder Dievam – gluži kā mana pase, kas nepieder man, bet valstij, tā arī mana sirds nepieder man, bet Dievam. Atliek vienīgi to atcerēties un lūgšanā ielikt katru lietu Dieva rokās.





Andīna Sprince, būvinženiere
Kopš kristību brīža es ticu, ka Kristus ir Kungs pār manu sirdi un arī pār manu dzīvi. Ikdienā stiprinos vārdos: "Viņam vajag augt, bet man iet mazumā." (Jņ 3,30) Īpaši Kristu sirdī izjūtu dažādos pārbaudījumos.






Sarmīte Kokina, ergoterapeite
Jā. Kopš esmu nodevusi savu sirdi un dzīvi Kristus rokās, esmu piedzīvojusi brīnišķīgu vadību, daudz žēlsirdības dāvanu. Sākumā bija ļoti grūti pilnībā paļauties Kristus vadībai, gribējās kaut ko pielabot, pasteidzināt, bet reizēm likās, ka mani ved pilnīgi pretējā virzienā. Atskatoties ar pasaulīgām acīm, esmu piedzīvojusi daudzus zaudējumus, bet ar garīgām, tie visi, patiešām visi, ir bijuši tikai svētīgi ieguvumi. Pateicos Trīsvienīgajam Dievam – par sirds dziedināšanu, ko tagad pilda dievišķa Tēva mīlestība, ko tik personiski sajūtu ik uz soļa, tāpēc dziļā pazemībā, kas gan tiek nemitīgi pārbaudīta, varu teikt: "Es visu spēju Tā spēkā, kas mani dara stipru." (Fil 4,13)

Daina Mangulsone, astoņu bērnu māmiņa
Cik brīnišķīgs ir Dievs – man tieši ir tāda liecība! Tā ir un bija lielākā Dieva žēlastība, ka Kristus ir Kungs pār manu sirdi, kā bija jau toreiz, kad radi piedāvāja onkoloģijas dziedināšanai izvēlēties ekstrasensu, bet Kristus sirdī atgādināja: nē, jo zini, Dievs ir teicis: tev nebūs to darīt! Ne zīlēt, ne burties, ne apvārdot, lai neiekristu kā daudzi, pat kristieši, rotaļā ar sātanu un neiepītos viņa valgos, jo sātans ir viltīgs, pat Dieva Vārda „lietošana” tiek piesolīta, sagrozīta pēc izdevības, tātad zaimošana! Un vai nepareizas izvēles brīdī uzticēšanās Dievam netiek atdota sātanam vai viņa kalpiem ekstrasensiem? Tā es pazaudētu Dieva žēlastību un mūžīgās dzīvības dāvanu!

Tāpēc es slavēju Dievu, kas deva Kristu manā sirdī un dzīvē, ka zinu droši, ka ir tikai viens Dievs, kas dziedināja mani, kas dara jaunu, kas žēlastībā ir ar katru, kas savā sirdī pieņem Jēzu!

Intervēja Ieva Supjeva

Autores foto un foto no personīgajiem arhīviem

« atpakaļ
 
Jezusdraudze.lv