Dievkalpojumi:
svētdienās plkst. 10:00
ceturtdienās plkst. 18:00
Elijas iela 18
Rīga, LV-1050
Tālrunis 67224123
info(at)jezusdraudze.lv Vairāk informācijas >
Piedot un kalpot


Šovasar draudzes un svētdienas skolas nometnes ietvaros atsevišķi tikās arī precētie brāļi un māsas, lai kopīgi pārrunātu dažādas tēmas, kas aktuālas ģimenēs. Nometnes tēma bija "Padod tālāk!", un katru dienu tai sekoja turpinājums, piemēram, piedošanu, labus darbus, liecību par Jēzu, Dieva dotos talantus un dāvanas u. c.

Vakaros, kad bērni bija nolikti gulēt, ģimenes pulcējās un bija sadraudzībā. Pārrunājām par piedošanu – cik dažādas ir situācijas un cilvēki, bet cik svarīgi ir vienmēr piedot, kā Jēzus ir teicis – septiņreiz septiņdesmit reižu. Bija arī smieklīgi stāsti, atgadījumi, ar kuriem bijis jāskaras un par tiem jālūdz piedošana otram.
Ļoti interesanta izvērtās saruna par Dieva dotajiem talantiem un dāvanām, katrs pastāstīja par savas otras puses īpašajiem talantiem. Diskutējām, vai apprecoties dažreiz nav tā, ka savi talanti un dāvanas jānoliek uz kādu laiku malā, lai kalpotu saviem bērniem. Galvenais secinājums – tas ir pavisam pašsaprotami, un, kad bērni būs paaugušies, katrs atkal varēs vairāk pievērsties savām interesēm un kalpot Dievam.

Ļoti jauki bija uzzināt citu ģimeņu personīgo pieredzi dažādu jautājumu un situāciju risināšanā, paldies visiem, kas piedalījās! Un sirsnīgs paldies mūsu mācītājam Erbertam par dzīves gudru padomu katrā jautājumā!

Lelde Kupce

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

« atpakaļ
 
Jezusdraudze.lv