Dievkalpojumi:
svētdienās plkst. 10:00
ceturtdienās plkst. 18:00
Elijas iela 18
Rīga, LV-1050
Tālrunis 67224123
info(at)jezusdraudze.lv Vairāk informācijas >
Brīvdienas


"Un redzi, Es esmu pie jums ikdienas līdz pasaules galam." Droši vien šie vārdi ikvienam no mums ir it tuvi, jo tie apsola, ka Kristus ir pie mums neierobežots laikā vai telpā. Jūnijs lielai daļai mūsu jauniešu ir smags mēnesis, jo tas ir eksāmenu un kursa darbu nodošanas laiks.
Bet šis ir arī bijis ļoti saulains un silts laiks, kas tā vien vilina pamest mācības un doties pārgājienā gar jūru, kādā braucienā ar velosipēdu vai vienkārši pavadīt laiku pie ūdens. Es domāju, ka daudziem no mums šajā laikā ir īpaša lūgšana un vajadzība, lai Jēzus ir klātesošs un palīdz šajā spriedzē izturēt līdz galam, un sasniegt pelnītās brīvdienas.

Brīvdienas? Šobrīd mūsu jauniešu vakaros ir iestājušās brīvdienas – tie nenotiek. Taču mēs jau gatavojamies un plānojam vasaras aktivitātes. Jau pagājušajā gadā mēs izmēģinājām un secinājām, ka tā ir labi, un arī šogad plānojam divas vasaras nometnes. Viena, kā parasti, domāta Ķēčos, ja mēs apsolīsimies neradīt pārāk daudz bojājumu! Šīs nometnes laiki vēl nav noteikti, bet tā droši vien notiks augustā. Otra nometne tiek plānota nedaudz agrāk, no 24. līdz 26. jūlijam. Taču šoreiz domājam doties laivu braucienā pa Abavu. Tādēļ ir vērts jau laikus padomāt par laivām un teltīm. Protams, vajag pārbaudīt savu peldētprasmi vai glābšanas vesti!

Es aicinu arī ikvienu, kam ir laba ideja vasaras aktivitātēm, neslēpt to zem pūra, bet dot ziņu e-pasta formā, adrese – girtonkuls@hotmail.com, kā arī, ja kāds jūt vēlmi uzcept desu grilā, lai dod ziņu – būsim ar savējām klāt! Visu informāciju par nometnēm varēs ar laiku atrast www.jdj.lv – mūsu mājas lapā.

Priecīgas un saulainas brīvdienas! Tiekamies brīvdienās!

Ģirts Prāmnieks

« atpakaļ
 
Jezusdraudze.lv