Dievkalpojumi:
svētdienās plkst. 10:00
ceturtdienās plkst. 18:00
Elijas iela 18
Rīga, LV-1050
Tālrunis 67224123
info(at)jezusdraudze.lv Vairāk informācijas >
17 balsis vienkopus


Uzminiet, kas tas ir – 17 balsis Burtniekos?

Pēc ilgākām pārdomām jāsecina, ka ar šo skaitli domāta draudzes jauniešu kora nometne, jo no 21. līdz 24. jūlijam Jēzus draudzes jauniešu koris pulcējās uz gadskārtējo nometni, kas šoreiz notika Valmieras rajona Burtniekos. Sākotnējais tās mērķis bija sagatavoties rudens cēliena kalpošanai mūsu baznīcā un diviem 24. jūlija dievkalpojumiem turpat Burtnieku baznīcā un Rencēnu kapelā.
Pateicība Dievam, ka iecerētais piepildījās pārpārēm! Mums ne tikai izdevās sagatavoties jau minētajiem diviem dievkalpojumiem un iemācīties tādu repertuāra apjomu, ko, mērot “parastajos” iknedēļas mēģinājumos, varētu izteikt aptuveni pusotrā mēnesī, bet arī saņemt neizmērojamu svētību laika apstākļu ziņā, sadraudzībā un dziļās kopējās lūgšanās.

Kamēr pārējā Latvija mirka lietū un dažviet pat plosījās vētras, mēs, saulītes apspīdēti, mēģinājumu starplaikos deldējām mīksto Burtnieku mācītājmuižas zālienu, spēlējot bumbu, lidojošos šķīvīšus un dažādas rotaļas.

Katra diena iesākās un beidzās ar svētbrīdi baznīcā, slavēšanu un lūgšanām. Jau pirmajā vakarā radās sajūta, ka šī nometne būs īpaša, Dieva pāri plūstošās mīlestības piepildīta. Un šī sajūta nebija maldinoša.

Paldies ikvienam, kas piedalījās! Īpašs paldies mūsu fantastiskajam diriģentam Aigaram un viņa ģimenītei par nesavtīgo darbu! Milzīgs paldies mūsu vokālajai pedagoģei Ingai par palīdzību dziedātprasmes pilnveidošanā! Paldies ikvienam, kas izrādīja darboties gribu konkursu, vakara pasākumu un rotaļu organizēšanā! Paldies Burtnieku mācītājmuižas saimniekiem Aldim un Dacei Kalcenaviem par viesmīlīgo uzņemšanu, paldies virtuves saimniecei par vareno un garšīgo ēdināšanu! Un pāri pār visu – paldies Dievam par fantastisko dāvanu – šīm četrām dienām!

Līga Amata

> Apskatīt bilžu galeriju!

« atpakaļ
 
Jezusdraudze.lv