Dievkalpojumi:
svētdienās plkst. 10:00
ceturtdienās plkst. 18:00
Elijas iela 18
Rīga, LV-1050
Tālrunis 67224123
info(at)jezusdraudze.lv Vairāk informācijas >
Rakstītais vārds


Zinu, ka daudzi no jums jau esat iepazinuši mūsu draudzes izdevumu. Varbūt, ka jums tas kļuvis jau tuvs, gaidīts. Ja tā, tad liels prieks par to. Ja kāds lasa pirmo reizi, ceru, ka atradīsiet kādas atziņas, kas jūs iedrošinās un stiprinās.

Katrā draudzes izdevumā iezīmējas kāda noteikta tematika. Šis izdevums izcels rakstniecības, literatūras, jo īpaši kristīgās literatūras lomu.

» Lasīt vairāk

Nometne Purgaiļos


Jēzus draudzes vasaras nometne savu desmito dzimšanas dienu pavadīja Purgaiļos – brīnišķīgās viesu mājās meža ielokā. Tieši pateicoties apkārtnei, šī gada nometne ieguva nosaukumu „1000&1 koks”, un līdz ar to katras dienas tēma tika skatīta līdzībās ar koku.

Lai arī ilgu laiku valdīja neskaidrības, kur tad īsti šogad Jēzus draudzes atpūtniekiem pulcēties, tomēr viss notika tā, kā tam bija jānotiek, proti, atradās vieta vēl aiz Smiltenes, netālu no Dzeņu ciemata. Šādā meža ielokā vēl nekad nav būts, un šis apstāklis nometnes organizatoriem ļāva vaļu izdomai.

» Lasīt vairāk

17 balsis vienkopus


Uzminiet, kas tas ir – 17 balsis Burtniekos?

Pēc ilgākām pārdomām jāsecina, ka ar šo skaitli domāta draudzes jauniešu kora nometne, jo no 21. līdz 24. jūlijam Jēzus draudzes jauniešu koris pulcējās uz gadskārtējo nometni, kas šoreiz notika Valmieras rajona Burtniekos. Sākotnējais tās mērķis bija sagatavoties rudens cēliena kalpošanai mūsu baznīcā un diviem 24. jūlija dievkalpojumiem turpat Burtnieku baznīcā un Rencēnu kapelā.

» Lasīt vairāk

Draudzes jaunieši atkal vienkopus


Šogad tika ieviests jaunums – organizēt divas jauniešu nometnes. Pirmā no tām notika no 11. līdz 13. jūlijam Ķēčos.

 Nelielais nometnes dalībnieku skaits (pavisam bijām 14) radīja mīļu, draudzīgu un ģimenisku atmosfēru. Tas bija laiks, kad varējām pabūt pie dabas klusumā un mierā, risināt interesantas sarunas, individuāli pārdomāt Dieva Vārdu. Bija daudz brīva laika, ko varējām izmantot, kā nu katram labpatika. Dzīvojām teltīs.

» Lasīt vairāk

Sastapšanās ar Māru Zviedri


Profesija
: tulks, tulkotājs no angļu un vācu valodas. Mans darbs ir arī mans aicinājums.

Jēzus draudzē – kopš 10 gadu vecuma. Dzeju rakstu jau sen, bet ar lieliem pārtraukumiem. Pēdējā laikā vairāk nodarbojos ar atdzejošanu.

Moto: būt tur, kur man jābūt, darīt to, kas man jādara.

» Lasīt vairāk

Sastapšanās ar Esteri Rožkalni


Draudze:
Draudzē kalpoju par svētdienas skolas skolotāju jau vairākus gadus, bet šajā gadā mani ievēlēja par svētdienas skolas vadītāju.

Mācos: Latvijas Universitāte, Sabiedriskās attiecības (neklātiene).

Strādāju: LR Saeima, konsultante.

Intereses: Viss, kas saistīts ar mākslu… māksla palīdz cilvēkiem izteikt savas jūtas, domas, iekšējo pasauli. Man liekas, ka mūsdienās mākslas ir nepieciešamība. Arī man!

» Lasīt vairāk

Sastapšanās ar Mildu Klampi


Strādā
“Latvijas Avīzē”, darbojas arī Latvijas Bībeles biedrības Bībeles tulkošanas teksta komisijā, beigusi LU Teoloģijas fakultātes maģistrantūru, evaņģēliste, vada nodarbības draudzē un ir “Jēzus Draudzes Dzīves” redaktore, raksta dzeju, ir iznācis dzejoļu krājums “Ījab, Esjab!”.
» Lasīt vairāk
 
Jezusdraudze.lv