Dievkalpojumi:
svētdienās plkst. 10:00
ceturtdienās plkst. 18:00
Elijas iela 18
Rīga, LV-1050
Tālrunis 67224123
info(at)jezusdraudze.lv Vairāk informācijas >
Prieka piepildīta


23. oktobrī mūsu draudzes jauniešu koris viesojās Bolderājas baznīcā, kur
kalpo mācītājs Artis Burovs.
Baznīca atrodas, es varētu teikt, diezgan sirreālā vietā. Starp padomju daudzdzīvokļu mājām, kur pagalmos vēl var redzēt aizvēsturiskus bērnu laukumus, Buļļupes krastā, simtgadīgu koku ieskauta stāv Bolderājas baznīca. Liekas, ka esi nonācis laikā pirms 80 gadiem, kas baznīcai piešķir tik piemērotu šarmu – ne no šīs pasaules. Ieejot šajā baznīcā, interjers un atmosfēra liek noskaņoties uz norimšanu sevī, kur līdz ar mums savā klātesamībā slavas dziesmas Dievam raida ne tikai mūsu satrauktās dvēseles, bet arī eņģeļu miriādes.

Atrodoties Bolderājas draudzē, varējām izjust tās viesmīlību un lielu vēlmi dziedāt, kas izpaudās draudzes dziesmu sirsnīgajā dziedājumā. Sprediķis mums lika aizdomāties par Jēzu kā dziedinātāju un pestītāju mūsu dzīvē, par to, ka Jēzus stāv pāri gadsimtiem un ir klātesošs mūsu ikdienā. Tikai pie Viņa mūsu slimās un grēku izpostītās sirdis var tikt dziedinātas, kas sev nes līdzi arī miesas dziedināšanu.

Pēc dievkalpojuma mūsu diriģents tika sveikts ar ziediem, bet koris aicināts pie klāta galda. Īsu mirkli arī mācītājs Artis Burovs mūs pagodināja ar savu klātbūtni, lai drīz pēc tam dotos uz nākamo savu draudzi Bārbelē. Šī diena bija ne tikai saulaina, bet arī prieka piepildīta.

Līga Dolace

« atpakaļ
 
Jezusdraudze.lv