Dievkalpojumi:
svētdienās plkst. 10:00
ceturtdienās plkst. 18:00
Elijas iela 18
Rīga, LV-1050
Tālrunis 67224123
info(at)jezusdraudze.lv Vairāk informācijas >
1+1=1


Gandrīz divdesmit jauni pāri – gan Jēzus draudzes, gan citu draudžu pārstāvji, no kuriem lielākā daļa bija saistīti laulības saitēm, 3. decembrī tikās Jēzus baznīcas jauniešu telpās, kur notika pirmais Jēzus draudzes jauno ģimeņu vakars.
Iepazīšanās, jaukas slavēšanas dziesmas un pārdomas notika īpašā oranžā atmosfērā, kas valdīja, pateicoties vakara galvenajai uzkodai – burkāniem. Mācītājs Erberts un viņa sieva Rute mūs stiprināja un iedrošināja par tēmu ″Stipras laulības pamatakmeņi″, daloties būtiskās atziņās no savas ģimenes dzīves pieredzes. Ideja par jauno ģimeņu tikšanās reizēm radās jau sen, nu beidzot tas tika īstenots arī dzīvē, radās daudz jaunu ideju nākamajiem vakariem, kas iecerēti reizi divos mēnešos.

Katra ģimene vakara gaitā aizpildīja anketu ar saviem datiem, atzīmējot sev visaktuālākās tēmas, tādējādi kopīgi veidojot saturu nākamajiem ģimeņu vakariem. Interesanti, ka par aktuālākajām tēmām draudzes jauno ģimeņu vidū tika atzītas tādas tēmas kā, piemēram, ģimene un darbs, vīra un sievas interešu savietojamība, ģimene un kalpošana draudzē. Līdz ar to nākamajā ģimeņu vakarā esam iecerējuši domāt par ģimenes un ikdienas darba savstarpējām attiecībām, izvērtējot mūsu prioritātes, grūtības un risinājumus Dieva Vārda un kristīgu ģimeņu pieredzes gaismā.

Tātad – jaunās ģimenes un tie, kas gatavojas laulībām, – esiet mīļi ielūgti šā gada 28. janvārī plkst. 18 uz Jēzus draudzes otro ģimeņu vakaru!

Organizatori – Evija un Daniēls Godiņi, Lelde un Ivars Kupči

« atpakaļ
 
Jezusdraudze.lv