Dievkalpojumi:
svētdienās plkst. 10:00
ceturtdienās plkst. 18:00
Elijas iela 18
Rīga, LV-1050
Tālrunis 67224123
info(at)jezusdraudze.lv Vairāk informācijas >
Mazās intervijas: Vai tu jau gaidi Ziemassvētkus?


Ligita Ārgale, ekonomiste

Jā, ļoti gaidu, jo Ziemassvētki ir mūsu ģimenes mīļākie un gaišākie svētki. Tie asociējas ar sevis sakārtošanu, labdarību, dāvināšanas prieku un gaišumu sirdī. Gaidu Ziemassvētku dievkalpojumu, kas vienmēr ir gaišs un emocionāli spēcīgs. Jau tagad pērku dāvaniņas ar nodomu katru iepriecināt. Sirdī ir tāda īpaša sajūta, prieks, ka ir baznīca un tādi svētki.

Elīza Godiņa, skolniece

Es ļoti gaidu Ziemassvētkus, tā kā nevienu citu gadu neesmu gaidījusi. Es jūtu, ka šie Ziemassvētki man būs ļoti īpaši. Gaidu Adventi, jo tad var sākt klausīties Ziemassvētku mūziku, kas man rada īpašu noskaņu, dod mieru. Ziemassvētki ir ģimeniski svētki, tāpēc man tie patīk vislabāk no visiem, jo tieši šogad esmu īpaši tuvu augusi savai otrajai ģimenei – savai draudzei.

Iveta Bagone, sociālu projektu finanšu koordinatore

Tā kā es drīzumā braucu uz Vāciju, es Ziemassvētku gaisotni izbaudīšu ļoti tieši, tur šie svētki nāk agri. No vienas puses, man tas patīk – tas gaišums, kas ļoti vajadzīgs ziemas vidū. Tomēr man personīgi šis gaidīšanas laiks ir diezgan smags periods. Man ir ļoti grūti sagaidīt Ziemassvētkus. Laiks no pirmās līdz ceturtajai Adventei man nav svētki, bet gan grūts pārdomu un izvērtēšanas brīdis.

Andīna Pauliņa, studente

Jā, jūtu, kā Ziemassvētku sajūtas sāk pārņemt manu prātu un sirdi. Domās arvien biežāk kavējos pie šī pārsteigumiem pilnā laika. Dievs man šogad ir devis īpašu veidu, kā šo īpašo laiku sagaidīt un piedzīvot.

Pēteris Grāvlejs, diakonijas darbinieks

Es vienmēr gaidu Ziemassvētkus, kā jau visi. Es visu laiku gaidu – nu kā var Ziemassvētkus negaidīt. Es nemāku to izstāstīt, man ir tāda iekšēja sajūta, ka svētki nāk un tuvojas.
« atpakaļ
 
Jezusdraudze.lv